sočna sezona

O ovim potpuno golim scenama Aniston i dalje se priča, evo što su joj ponudili prije snimanja: ''Rekla sam im - iskusni smo, možemo ovo sami!''

Jennifer Aniston i Jon Hamm - 1 Jennifer Aniston i Jon Hamm - 1 Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Aniston i Jon Hamm - 1 Jennifer Aniston i Jon Hamm - 2 Jennifer Aniston i Jon Hamm - 3 Jennifer Aniston i Jon Hamm - 4 Jennifer Aniston i Jon Hamm - 5 Jennifer Aniston i Jon Hamm Jennifer Aniston - 4 Jennifer Aniston - 5 Jennifer Aniston - 3 Jennifer Aniston - 2 +19 Jennifer Aniston - 1 Galerija

Jennifer Aniston progovorila je o snimanju eksplicitnih scena seksa u seriji "The Morning Show" s Johnom Hammom koje su privukle veliku pozornost.

Holivudske zvijezde Jennifer Aniston i Jon Hamm nedavno su dospjeli u središte pozornosti zahvaljujući trećoj sezoni serije "The Morning Show", u kojoj su snimili eksplicitne scene za koje su se u potpunosti razgolitili, a ona je sada otkrila kako se osjećala snimajući ih.

"Pitali su nas želimo li intimnog koordinatora. A kako sam ja iz nekih starih vremena, pitala sam što to znači. Rekli su mi: 'Kada te netko pita jesi li dobro', a ja sam im rekla: 'Ma molim vas, ovo je već dovoljno čudno! Iskusni smo, možemo ovo sami.' Treća sezona je dobra, sočna je. Svi upadaju u nevolje. Svatko ima tajnu, puno je senzualnija ove godine", rekla je 54-godišnja Jennifer u intervjuu za Variety, u kojem joj se pridružila i kolegica iz serije Reese Witherspoon.

Jennifer u seriji glumi voditeljicu vijesti Alex Levy, dok Jon glumi Paula Marksa, tehnološkog milijardera. U epizodi treće sezone "The Stanford Student", koja je emitirana u listopadu, Alex je intervjuirala Paula u njegovoj vili u Hamptonsu.

Napet i težak intervju izazvao je iskre između njih dvoje, a potom su završili zajedno u krevetu. U eksplicitnim scenama dvoje glumaca potpuno se razgolitilo, a Jennifer je izgledala jednako senzacionalno kao u svojoj prvoj snimljenoj golišavoj sceni u filmu "Prekid" iz 2006. godine.

"The Morning Show" drama je koja prati likove i radnju jutarnjeg informativnog programa i dosad je nagrađena nagradama Emmy, SAG i Critic Choice.

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Božićni ukrasi Jennifer Aniston Božićni ukrasi Jennifer Aniston Jennifer Aniston - 4 Jennifer Aniston - 2 +23 Jennifer Aniston - 1 Celebrity Jennifer Aniston pokazala kako je ukrasila svoj luksuzni dom iz snova za Božić: "Vratili su se!"

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Bianca Censori - 1 Bianca Censori - 2 Bianca Censori - 3 Bianca Censori - 5 +25 Bianca Censori - 5 Celebrity Grudi je izložila pogledima u prozirnom bodiju, ali ono što je nosila u rukama bilo je još čudnije od njezina bizarnog outfita

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene