Opa, Jen!

Potpuno gola Aniston snimila vruće scene seksa, izgleda jednako senzacionalno kao u svojoj prvoj golišavoj sceni davne 2006. godine!

Jennifer Aniston i Jon Hamm Jennifer Aniston i Jon Hamm Profimedia 1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Aniston i Jon Hamm - 2 Jennifer Aniston i Jon Hamm - 1 Jennifer Aniston i Jon Hamm - 3 Jennifer Aniston i Jon Hamm - 5 Jennifer Aniston i Jon Hamm - 4 Jennifer Aniston u filmu The Break Up Jennifer Aniston Jennifer Aniston Jennifer Aniston Jennifer Aniston - 1 +16 Jennifer Aniston - 4 Galerija

Jennifer Aniston snimila je gole scene seksa u seriji "Jutarnji show" s dvije godine mlađim kolegom Jonom Hammom.

Holivudsku miljenicu i zvijezdu "Prijatelja" Jennifer Aniston njezini obožavatelji prate u seriji "Jutarnji show", čije su nove scene podigle dosta prašine, ali i privukle nove gledatelje nakon što se pročula vijest o njezinim eksplicitnim scenama. 

54-godišnja Jennifer skinula se za vruću scena seksa s 52-godišnjim Jonom Hammom i pritom pokazala dojmljivu figuru i top-formu kojoj se svi dive. Ona u seriji glumi voditeljicu vijesti Alex Levy, dok Jon glumi Paula Marksa, tehnološkog milijardera.

U posljednjoj epizodi treće sezone, naziva "The Stanford Student", Alex je intervjuirala Paula u njegovoj vili u Hamptonsu, a napet i težak intervju probudio je iskrice između njih dvoje, pa su završili zajedno u krevetu.

U scenama seksa dvoje glumaca potpuno se razgolitilo, a Jennifer je izgledala jednako senzacionalno kao u svojoj prvoj golišavoj sceni koju je snimila u filmu "Prekid" davne 2006. godine.

Jennifer je otkrila u jednom od nedavnih intervjua svojim obožavateljima kako ostaje u tako impresivnoj formi u svojim 50-ima.

"Pijem puno vode, svakodnevno se krećem, pokušavam jesti cjelovite, svježu namirnice i spavam što više mogu. Taj zadnji dio mi je izazovan, ali je vrlo važan. Osjećam to kad se ne odmaram dovoljno. Uz sve to, pokušavam paziti na to što puštam u svoj um. Naš svijet doista prolazi kroz neke izazove i znam da nam je svima stalo do puno toga, ali ponekad mislim da je imperativ da isključimo buku u mislima", izjavila je za CR Fashion Book.

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Meryem Uzerli - 2 Meryem Uzerli - 6 Meryem Uzerli - 3 Meryem Uzerli - 5 +29 Meryem Uzerli - 4 Nekad i sad Fatalna Hurem više ne može sakriti što je učinila svom licu, a prije 12 godina svi su pričali o njenoj prirodnoj ljepoti

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Mirna Maras - 1 Mirna Maras Batinić i Monika Kravić Olujić Mirna Maras - 1 Mirna Maras - 4 +24 Mirna Maras - 2 Celebrity Naša voditeljica oduševila je svojom pojavom u haljini koja je uvijek dobra ideja: "Molim da se otvori podcast - Kako sijati 24/7 i ostale radosti s Mirnom"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene