Dvostruko više rada

Jennifer Aniston o ulozi striptizete: 'Bilo je zabavno skidati se'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jennifer Aniston odvažila se za novu ulogu striptizere u svojoj 44-tog godini, a sada je progovorila i o tome kako se snašla na snimanju filma 'We're The Millers'.

Glumica Jennifer Aniston sjajno nosi svoje godine, a u 44-tog godini i dalje dobiva seksi uloge. U najnovijem humorističnom filmu 'We're The Millers' glumi striptizetu koja glumi lažnu suprugu dilera droge koji treba prebaciti pošiljku marihuane preko meksičke granice.

Pogledaj i ovo Jennifer Aniston nakon posjeta kirurgu... Što se dogodilo s licem Jennifer Aniston? Zvijezda Prijatelja iznenadila je izgledom na naslovnici časopisa!

Aniston se rekla za američki magazin Extra da joj je snimanje prošlo odlično. 'Skidanje je bilo zabavno, imala sam odličnu koreografkinju, bila je fantastična i bilo je super plesati i skidati se na glazbu', rekla je Jenn.

>> Jennifer Aniston seksi u 44-toj: Savršeno tijelo za ulogu striptizete

Kada je izašao trailer filma svi su komentirali njezino fit tijelo i trbušne mišiće. Jenn redovito vježba yogu uz pratnje osobne trenerice mandy Inger. 'Kada dođete u određene godine, morate raditi i vježbati dvostruko više', rekla je Jenn i otkrila kako se za ulogu pripremala tako da je svoje treninge dvostruko pojačala

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene