Ona to zna?!

Jedan od najbogatijih ljudi svijeta napustio je Lijepu Našu, a posebno je zanimljiv način na koji je stigao do zračne luke u Splitu!

Jeff Bezos i Lauren Sanchez Jeff Bezos i Lauren Sanchez Sanjin Strukic/Pixsell 1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Jeff Bezos i Lauren Sanchez - 3 Jeff Bezos i Lauren Sanchez - 4 Jeff Bezos i Lauren Sanchez - 2 Jeff Bezos i Lauren Sanchez - 1 Jeff Bezos i Lauren Sanchez - 1 Jeff Bezos i Lauren Sanchez - 2 Jeff Bezos i Lauren Sanchez - 3 Jeff Bezos i prijatelji na jahti pokraj Lastova - 7 Jeff Bezos i prijatelji na jahti pokraj Lastova - 8 Jeff Bezos i prijatelji na jahti pokraj Lastova - 6 +24 Jeff Bezos i prijatelji na jahti pokraj Lastova - 5 Galerija

Jeff Bezos i Lauren Sanchez napustili su Hrvatsku i time priveli odmor kod nas koji je potrajao nekoliko dana.

Američki milijarder i osnivač Amazona Jeff Bezos i njegova zaručnica Lauren Sanchez priveli su kraj svoj odmor u Hrvatskoj u koju su stigli prije nekoliko dana luksznom superjahtom, a otputili se kući privatnim zrakoplovom.

Jeff i Lauren snimljeni su kako napuštaju jahtu, a potom su se kod Hvara ukrcali u helikopter kojim ih je ona prevezla do zračne luke u Splitu odakle su put nastavili privatnim zrakoplovom. Inače, Lauren je 2016. godine položila obuku za pilotkinju helikoptera i velika je zaljubljenica u letenje, što je naslijedila od oca koji je bio pilot.

Slavni par je za vrijeme boravka u Lijepoj Našoj posjetio Lastovo, Mljet, Luku Šipansku i Dubrovnik. Bili su snimljeni u jednom restoranu u koji su stigli brodom, a bili su dobro raspoloženi i nazdravljali su vinom. Tamo su se zadržali neko vrijeme, potom su prošetali i dubrovačkim ulicama, a nakon toga su se vratili na luksuzno plovilo kojim već nekoliko mjeseci plove Mediteranom.

Društvo su im pravile brojne svjetske zvijezde poput pjevačice Katy Perry i njezina supruga, glumca Orlanda Blooma, repera Ushera i drugih.

Vijest da je Bezosova jahta viđena na Jadranu proširila se početkom ovog tjedna. Luksuzno plovilo vrijedno 500 milijuna dolara prije nekoliko je dana bilo u Italiji i Grčkoj, a Jeff je odlučio svratiti i do Hrvatske i time nam napravio itekako dobru reklamu.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Cassidy - 8 Kate Cassidy - 7 Kate Cassidy - 6 Kate Cassidy - 4 +27 Kate Cassidy - 2 Celebrity Djevojka popularnog pjevača žurila se u izlazak s prijateljicama, a bujni dekolte pokazao je više no što je očekivala!

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Tara Thaller i Mateo Cvenić Tara Thaller Tara Thaller i Mateo Cvenić Tara Thaller i Mateo Cvenić +27 Tara Thaller i Mateo Cvenić Celebrity Jedna od najljepših Hrvatica nakon razvoda objavila fotku na kojoj je u zagrljaju dobro poznatog frajera, je li ovo znak da su više od prijatelja?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene