On mudro šuti

Janko Popović Volarić opet ljubi? Zbog jedne male geste potaknuo je glasine da je njegovo srce zauzeto

Janko Popović Volarić Janko Popović Volarić Nova TV 1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Lovorka Sršen - 3 Lovorka Sršen - 2 Lovorka Sršen - 1 Janko Popović Volarić - 4 Janko Popović Volarić - 1 Janko Popović Volarić - 1 Jelena Perčin i Janko Popović Volarić Janko Popović Volarić Momčilo Otašević i Janko Popović-Volarić Janko Popović Volarić i Ivana Bolanča - 1 +14 Janko Popović Volarić i Ivana Bolanča - 2 Galerija

Janko Popović Volarić o svom privatnom životu ne voli javno pričati, a sad se na Pulskom filmskom festivalu pojavio u društvu kantautorice Lovorke Sršen, za koju se šuška da je njegova nova partnerica.

Naš glumac Janko Popović Volarić već godinama slovi kao jedan od najpoželjnijih neženja u Hrvatskoj i regiji, a njegovo srce dugo nitko nije uspio osvojiti nakon što je bio u braku s Jelenom Veljačom od 2009. do 2012. godine.

Međutim, Janko je sada ponovno potaknuo šuškanja da je pronašao svoju ljubav. Na 70. Pulski filmski festival stigao je u društvu lijepe kantautorice Lovorke Sršen.

Tijekom otvorenja festivala Janko i Lovorka razgovarali su s njegovom kolegicom Marijom Škaričić, a Janko je u tom trenutku Lovorku obujmio oko struka. Ona je nosila dugu usku haljinu, koja je ocrtavala njezinu vitku liniju, piše Story.

O šuškanjima se ni glumac ni kantautorica još nisu oglasili, a evo i tko je moguća nova odabranica našeg glumca.

Pjeva u bendu Kensington Lima, koji je osnovan 2018. godine. Na društvenim mrežama voli podijeliti fotografije s koncerata i razne druge uspomene, ali privatni život ne objavljuje često.

Janko također svoj privatni život skriva kao zmija noge, a osim braka s Veljačom poznato je i da ima sina Davida, kojeg je dobio sa samo 18 godina. Njegova posljednja poznata veza bila je s logopetkinjom Petrom Švađumović, s kojom je prekinuo 2021. godine.

Da ponovno ljubi, dao je naslutiti i ove godine u travnju, kada je za IN magazin kratko rekao: ''Sretan sam, sretan sam i sve je dobro.''

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Tony Cetinski Tony Cetinski Tony Cetinski - 3 Tony Cetinski - 2 +23 Tony Cetinski - 1 Celebrity Cetinski se oglasio nakon strašnog nevremena koje je pogodilo Hrvatsku: ''Je li itko dobio SMS da nas ovo čeka? Majka priroda ili otac HAARP?!''

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Julia Fox - 1 Julia Fox - 3 Julia Fox - 4 Julia Fox - 1 +4 Julia Fox - 3 Celebrity Kad je izišla iz vode, badić je postao potpuno proziran, no ona je neometano potrčala plažom, a fotografi su uspjeli snimiti ovaj modni gaf!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene