ponosna majka i baka!

Jadranka Kosor prošetala se Zagrebom sa svojim najmilijima pa nasmiješena pozirala unuku za fotku!

Jadranka Kosor sa sinom Lovrom Škopljancem i unukom - 3 Jadranka Kosor sa sinom Lovrom Škopljancem i unukom - 3 Josip Moler/Cropix 1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Jadranka Kosor sa sinom Lovrom Škopljancem i unukom - 1 Jadranka Kosor sa sinom Lovrom Škopljancem i unukom - 2 Jadranka Kosor sa sinom Lovrom Škopljancem i unukom - 4 Jadranka Kosor Lovro Škopljanac Jadranka Kosor sa sinom Lovrom Škopljancem Jadranka Kosor sa sinom Lovrom Škopljancem Jadranka Kosor sa sinom Lovrom Škopljancem Jadranka Kosor Jadranka Kosor i Kolinda Grabar-Kitarović - 1 +7 Jadranka Kosor Galerija

Jadranka Kosor iskoristila je subotnje popodne za opuštenu šetnju sa sinom Lovrom Škopljancem i unukom.

Bivša premijerka i saborska zastupnica Jadranka Kosor snimljena je u šetnji Zagrebom sa svojom obitelji.

Pogledaj i ovo Jadranka Kosor - 2 malo se našalila! Kosor pozirala na štakama ispred grafita u Zagrebu koji je ukrao svu pažnju: "Usklađena s pozadinom!''

U društvu sina Lovre Škopljanca i unuka prošetala je popularnom špicom, gdje nikako nije mogla izbjeći fotografe, no nije djelovala kao da joj je zasmetala pažnja te se i sama na Twitteru pohvalila fotografijom iz šetnje.

"U divnom društvu. Tin Ujević, najveći pjesnik. Varšavska ulica, Zagreb", napisala je, a otkrila je i da ju je fotografirao njezin sedmogodišnji unuk.

Kosor je sina Lovru dobila 1994. godine, a njegov je otac sportski novinar Ivo Škopljanac, koji je preminuo 2013. nakon kratke i teške bolesti.

U listopadu 2015. godine Lovro se vjenčao s dugogodišnjom djevojkom Mateom, s kojom je dobio i sinčića. Premijerka ne voli puno pričati o svojoj obitelji, no poznato je da je jako bliska sa svojim sinom jedincem, a jednom je prilikom otkrila da se dobro snašla u ulozi bake jer je i nju sama odgajala baka.

Lovro je, inače, ugledan član akademske zajednice. Doktorirao je prije svoje 30. godine i radi na Odsjeku za komparativnu književnost na Filozofskom fakultetu u Zagrebu, a objavio je i vlastitu knjigu.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 3 +25 Maja Šuput - 5 Celebrity Preslatki trenuci Maje i Blooma zabilježeni kamerama, sa suprugom i sinom podržala je hvalevrijednu kampanju!

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Vili i Jasminka Beroš - 1 Vili i Jasminka Beroš - 3 Vili Beroš s obitelji - 1 Vili Beroš s obitelji - 2 +12 Vili i Jasminka Beroš Celebrity Ministar Beroš u društvu supruge, koja se ne pojavljuje često u javnosti, ali se zato uvijek potrudi biti zamijećena!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene