Iskrena i lijepa

Ivana Vida na Instagramu: "Svašta sam operirala, a biti žena nogometaša je ludo i nezaboravno"

Ivana Vida (Foto: Instagram) Ivana Vida (Foto: Instagram) Instagram 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Vida (Foto: Instagram) Ivana Vida (Foto: Instagram) Ivana Vida (Foto: Instagram) Ivana Vida (FOTO: Instagram) Ivana Vida (Foto: Instagram) Ivana i Domagoj Vida (Foto: Instagram) Ivana Vida (Foto: Instagram) Ivana Vida (Foto: Instagram) Ivana Vida (Foto: Instagram) +0 Ivana Vida (Foto: Instagram) Galerija

Ivana Vida odlučila je iskreno pročavrljati sa svojim Instagram obožavateljima i pratiteljima.

Supruga nogometaša Domagoja Vide, Ivana Vida, sve je popularnija u hrvatskoj javnosti i to zahvaljujući svojoj simpatičnosti, ljepoti ali i iskrenim objava na Instagram profilu.

Pogledaj i ovo Domagoj i Ivana Vida Tip-top sređeni Domagoj Vida objavio modno usklađenu fotku sa suprugom Ivanom, a jedan detalj na njoj ukrao je svu pažnju

Tako je Ivana naprimjer današnji dio popodneva odlučila provesti komunicirajući sa svojim pratiteljima na toj društvenoj mreži, odgovarajući na brojna zanimljiva pitanja koja su joj postavili.

Ivana Vida (Foto: Instagram) Ivana Vida (Foto: Instagram) Foto: Instagram

Između ostalog otkrila je da joj je prirodna boja kose smeđa, da voli baklavu, da je završila Srednju farmaceutsku školu i kako bi jednog dana voljela raditi u farmaciji te da je diplomirala na Ekonomskom fakultetu.

Ivana i Domagoj Vida (Foto: Instagram) Ivana i Domagoj Vida (Foto: Instagram) Foto: Instagram

Ivana priča engleski i ruski, a kuhanje ju opušta. Otkrila je i da bi voljela imati četvero djece, da sinčić David nema dadilju, čuvaju ga ona i suprug ali ide u vrtić.

Mnoga su se pitanja ticala njenog izgleda i ljepote za koje su joj upućeni sami komplimenti, a jednog pratitelja je zanimalo što je na sebi operirala, na što je Ivana jednostavno odgovorila "svašta". 

Ivana Vida (Foto: Instagram) Ivana Vida (Foto: Instagram) Foto: Instagram

Također, otkrila je da su u obitelji Vida vjera i ljubav pokretači svega te da je biti žena nogometaša ludo  i nezaboravno.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene