uvrede na sve strane

Popularna sportska novinarka zamjerila se Ivani Knoll, ona joj nije ostala dužna: ''Da ja tako izgledam...''

Ivana Knoll Ivana Knoll Marko Lukunic/Pixsell 1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Laura Wontorra - 9 Laura Wontorra - 3 Laura Wontorra - 2 Laura Wontorra - 1 Laura Wontorra - 4 Laura Wontorra - 8 Laura Wontorra - 7 Laura Wontorra - 6 Laura Wontorra - 5 Ivana Knoll i Ante +22 Ivana Knoll i Ante Galerija

Ivana Knoll upala je u žestoku raspravu s njemačkom voditeljicom nakon jednog intervjua, evo oko čega su se dvije dame bocnule.

Naša najpoznatija navijačica Ivana Knoll prije utakmice protiv Španjolske dala je intervju za jednu njemačku televiziju pa upala u žestoku raspravu s jednom ženom.

Naime, na svojim društvenim mrežama podijelila je fotografiju voditeljice Laure Wontorre s neugodnim komentarom na račun njezina izgleda.

''Draga Laura, kad bih ja tako izgledala, zauvijek bih nosila zimsku odjeću'', napisala je Knoll, a potom objasnila kako je njemačka televizija Magenta najneprofesionalnija televizija svih vremena.

''Naučite svoje voditelje kulturi i nikad me više nemojte zvati za intervju'', dodala je Knoll.

Do okršaja je došlo kada se Knoll, gostujući kod Laure u bikiniju, požalila da joj je hladno, na što je dobila komentar da bi se mogla "i obući, ako joj je hladno", a kasnije je Laura prokomentirala: "A sada malo stručnosti, nakon čavrljanja o vremenu i odjeći konačno bi opet trebalo govoriti o sportu."

To je očito jako naljutilo Knoll, no njemačka voditeljica nije reagirala na njezine prozivke.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Laura Wontorra (@laurawontorra)

Inače, Laura Wontorra diplomirala je 2011. godine na Sveučilištu za medije i komunikacije Macromedia u Kölnu, nakon čega je aktivna u voditeljskim vodama.

Za vrijeme prakse i od 2013. radila je kao voditeljica i reporterka te terenska reporterka za Sky. Od srpnja 2013. radila je kao voditeljica i terenska reporterka za Sport1. U ožujku 2017. prelazi u RTL Grupu, gdje radi kao voditeljica i reporterka za emisiju Bundeslige ponedjeljkom iz sezone 2017./2018. te prati kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo. Od 2019. do 2021. vodila je prijenose utakmica UEFA Europske lige na RTL-u, moderirala VOX-ov kuharski show ''Grill den Henssler'', a vodila je i 20. sezonu glazbenog showa ''Deutschland sucht den Superstar''.

Kći je poznatog voditelja Jörga Wontorre i urednice Ariane Wontorre.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Laura Wontorra (@laurawontorra)

Godine 2014. postala je poznata njezina veza s nogometašem Simonom Zollerom. Vjenčali su se 12. studenog 2016., a sredinom studenog 2022. objavili su da se rastaju.

Pogledaji ovo Ivana Knoll Celebrity Golišava Knoll napravila je pomutnju na stadionu u Berlinu, pogledajte kakva je došla na utakmicu Hrvatske i Španjolske!

Pogledaji ovo Ivana Knoll - 5 Celebrity Ivana Knoll postala je glavna atrakcija među navijačima, popela se na stol pa dodatno zagrijala već uzavrelu atmosferu!

Pogledaji ovo Ivana Knoll - 1 Nekad i sad Prisjetite se kako je Knoll izgledala kad smo je prvi put ugledali na tribinama, preko noći je postala slavna!

1/39 >> Pogledaji ovu galeriju Dušan Vlahović i Vanja - 3 Dušan Vlahović i Vanja - 2 Dušan Vlahović i Vanja - 1 Sergej Milinković-Savić i Natalija Ilić - 8 +34 Sergej Milinković-Savić i Natalija Ilić - 7 Celebrity Tko su supruge srpskih nogometaša? Iza jednog para velika je tragedija, a zvijezda reprezentacije u braku je s kćeri proslavljenog trenera!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Hana Huljić Hana Huljić Hana Huljić Hana Huljić +25 Hana Huljić Celebrity Lijepa trudnica Hana Huljić trbuh više ne može sakriti, pogledajte kako je zablistala na pozornici!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene