Živi u Miamiju

Ivana Knoll bolesna je zaplesala u poderanom topiću pa otkrila vijest kojom je razveselila Hrvate: ''Jedva čekam!''

Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll - 1 Instagram 1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 3 Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll - 4 Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll - 6 Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll Ivana Knoll - 2 +24 Ivana Knoll - 4 Galerija

Ivana Knoll zaplesala je na glasnu glazbu na novom videozapisu pa otkrila da uskoro dolazi u Hrvatsku.

Influencerica i naša najpoznatija navijačica Ivana Knoll otkrila je da je ovih dana imala temperaturu, ali to je nije spriječilo da bude aktivna pa je podijelila novi videozapis na društvenim mrežama.

U poderanoj majici plesala je na glasnu glazbu s trakom na glavi, a do izražaja je došao njezin ravni trbuh i bujne grudi.

Usput je otkrila i da se uskoro vraća u Hrvatsku.

''Doktor: 'Ivana, imala si temperaturu, trebala bi se odmarati.' Ja u međuvremenu: (pleše)'', napisala je.

''Nazad doma za dva tjedna! Jedva čekam'', dodala je.

Pogledaji ovo Ivana Knoll - 3 Celebrity Knoll na sebe nabacila outfit koji teško da se može nazvati odjećom, ali nekima to ne smeta: ''Ivana, oženi me!''

Poznato je da naša influencerica i vatrena navijačica Ivana Knoll mami uzdahe i na tribinama te je nedavno najavila kako će i ove godine pratiti Europsko nogometno prvenstvo sa stadiona, koje će se održati u Njemačkoj.

No nedavno je podijelila neugodnu situaciju koju je doživjela od jednog hrvatskog kluba.

"Radim na projektu vezanom za nadolazeće Europsko prvenstvo i trebao mi je lijepi stadion u Hrvatskoj na 30 minuta snimanja projekta, bez ljudi, bez ikakvih komplikacija koje bi mogle naštetiti terenu. Nakon što je moj tim poslao upit NK-u Osijek, dobili smo negativan odgovor. Uspjeli smo doći do kontakta za Poljud, gdje smo dobili odgovor da ne promoviramo Hajduk te da to ne možemo evidentirati jer ne doprinosimo promocija Splita. Samo ne znam kako stadion u Njemačkoj pristaje na istu situaciju i smatra da to doprinosi promociji, a recimo moja zemlja ne. Ovdje sam još jednom željela naglasiti, iako imam podršku od običnih ljudi, da uvijek postoje zaposlenici koji me pokušavaju zaustaviti u mom uspjehu, ali NIŠTA ME NE MOŽE ZAUSTAVITI. Tko me ne ubije, ojača me", zaključila je Knoll.

Pogledaji ovo Ivana Knoll - 8 Celebrity Knoll se pohvalila prizorima u društvu svjetski slavnih frajera: ''Instagram bi opet mogao pasti!''

Jedno je sigurno, na tribinama je svi opet jedva čekaju vidjeti.

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Roko Šimić - 6 Roko Šimić - 5 Roko Šimić - 4 Roko Šimić - 3 +17 Roko Šimić - 2 Celebrity Bivši Vatreni ponosni je otac četvorice sinova, a evo kako izgleda najstariji, već je naveliko krenuo očevim stopama!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Sonja Kovač - 2 Sonja Kovač - 1 Sonja Kovač - 4 Sonja Kovač - 3 +25 Sonja Kovač - 1 Zanimljivosti Sonja Kovač pokazala trudnički trbuh dok sitno broji do poroda, ali sve je osvojio detalj koji je nabavila za svoju princezu!

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene