A tek mu je 27!

Tko je deratizator koji je u našem hit-showu dogurao do zadnjeg kruga? ''Iskreno, kad sam shvatio kako emisija funkcionira...''

Deratizator Ivan Knezović - 5 Deratizator Ivan Knezović - 5 Nova TV 1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Deratizator Ivan Knezović - 12 Deratizator Ivan Knezović - 11 Ivan Knezović - 4 Ivan Knezović - 3 Ivan Knezović - 2 Ivan Knezović - 1 Deratizator Ivan Knezović - 19 Deratizator Ivan Knezović - 18 Deratizator Ivan Knezović - 17 Deratizator Ivan Knezović - 16 +12 Deratizator Ivan Knezović - 15 Galerija

Evo tko je deratizator koji je dogurao do zadnjeg kruga posljednje epizode ''Tko to tamo pjeva?'', ljubav prema glazbi nadjačala je njegovu struku.

U ovotjednoj epizodi ''Tko to tamo pjeva?'' natjecala se 29-godišnja Andra Višnjić, koja je show napustila s tri tisuće eura. 

Pogledaji ovo Josip Čolić, Tko to tamo pjeva? Zanimljivosti Upoznali smo ga kao fitness trenera, a on radi kao model i pun je iznenađenja: "Ja nisam vidio ovako nabildanog čovjeka da zna pjevati!"

A dečko koji je na kraju epizode oduševio glasom u duetu s Lukom Nižetićem, a predstavio se kao deratizator je Ivan Knezović.

''Pjevati u finalnom duetu sa Lukom Nižetićem mi je bilo odlično. Općenito mi je drago što sam se pojavio na televiziji nakon toliko godina. Iskreno, kad sam shvatio kako emisija funkcionira nisam se nadao zato što smatram da nema pravila tko će ostati do samog kraja'', rekao nam je.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by IVAN KNEZ (@ivanknezofficial)

Ivan je dečko od 27 godina, šest godina je braku i ponosni otac sina od pet mjeseci.

Završio je zdravstveno učilište u Zagrebu (2016. godine) te stekao zvanje sanitarnog tehničara. Šest godina je radio u struci na poslovima deratizacije i dezinsekcije, ali mu je to dosadilo pošto je živog duha te se zaposlio kao konobar i danas radi u caffe-baru. Prije deset godina pridružio se KUD-u u kojem je svirao gitaru i kontrabas te je tamo otkrio da ima pjevački talent jer su mu drugi rekli da jako dobro pjeva. Nije završio glazbenu školu, ali povremeno je uzimao povremene sate pjevanja.

Pogledaji ovo Katarina Vukadin, Tko to tamo pjeva? - 3 Zanimljivosti Evo odakle vam je poznata instruktorica joge iz našeg hit-showa, već smo je imali priliku gledati na malim ekranima!

Pitali smo ga tko ga se od žirija najviše dojmio, a bez puno razmišljanja Ivan je rekao:

''Pa najviše su mi se dojmili Luka Nižetić te Goran Vinčić jer su dobri zabavljači.''

Glazbom se bavi osam godina, ima svoj bend ''Ivan Knez & bend'' te svaki vikend nastupa na svadbama i preko tjedna na nekim gažama.

''Obožavam rock, pop, narodnu muziku i jedan od dražih naših izvođača mi je Željko Bebek.''

Suprugu je pred oltar odveo već s 21 godinom, a nama je otkrio i čime ga je osvojila.

''Prvenstveno time što razumije moj posao. Pjevač sam i tu je dosta noćnog rada, odricanja i svega'', govori.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by IVAN KNEZ (@ivanknezofficial)

Novu uzbudljivu epizodu showa ''Tko to tamo pjeva?'' ne propustite pratiti i idućeg petka od 20.15 sati na Novoj TV!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Bianca Censori - 4 Bianca Censori - 2 Bianca Censori - 1 Bianca Censori - 6 +26 Bianca Censori - 5 Celebrity Za izlazak s mužem zaboravila je odjenuti ono najosnovnije, torbicom je skrivala kritične dijelove tijela od paparazza koji ih slijede u stopu!

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Amanda Holden - 6 Amanda Holden - 5 Amanda Holden - 3 Amanda Holden - 1 +27 Amanda Holden - 7 Celebrity Okupljenima na plaži priuštila je prizore kao iz legendarne serije, a nitko ne vjeruje da su joj 53 godine: ''Kako da imam takvo tijelo?''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene