kakav dernek!

Indira Levak pokazala kako ju je suprug iznenadio za 50. rođendan: "Naravno da su me kitili!"

Indira Levak - 2 Indira Levak - 2 Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Indira Levak - 3 Indira Levak - 1 Indira Levak - 1 Indira Levak - 3 Indira Levak - 4 Indira Levak - 5 Indira Levak - 6 Indira Levak - 7 Indira Levak - 8 Indira Levak - 1 +19 Indira Levak - 2 Galerija

Indira Levak pohvalila se pratiteljima na Instagramu kako ju je suprug Miroslav iznenadio za njezin 50. rođendan.

Pjevačica Indira Levak podijelila je fotografiju na kojoj pozira s tortom u obliku harmonike, ali i video na kojem svira spomenuti instrument.

Naime, suprug Miroslav odlučio ju je iznenaditi povodom njezinog 50. rođendana, tako što je pozvao najbliži krug obitelji i prijatelja te Indiri priredio pravu zabavu.

"Hvala dragi moji na predivnim željama za ročkas! Volim vas, trebala je to biti večera za dvoje, ali je moj Mirek uvijek pun iznenađenja. Kakav dernek.. Love you mužiću. Ništa bez harmonike haha, a malo sam ju i rastegnula .. naravno da su me kitili haha", napisala je u opisu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Indira Levak Official (@indiralevak)

U komentarima su joj mnogi poznati Hrvati čestitali rođendan, a među njima isticali su se Mate Bulić, Bojana Gregorić Vejzović, Lejla Filipović i Dalibor Petko.

Podsjetimo, Indira i Miroslav upoznali su se u teretani. Svoju su ljubav okrunili brakom 2014. godine u maloj i intimnoj proslavi uz obitelj i prijatelje, a otad su postali nerazdvojni. Miroslav je postao Indirin menadžer, a par kao hobi skupa dizajnira i izrađuje moderni namještaj.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić na Runjićevim večerima 2007. - 2 Nina Badrić na Runjićevim večerima 2007. - 1 Nina Badrić - 2 Nina i Mila Badrić - 3 +25 Nina i Mila Badrić - 4 Nekad i sad Dekolte do pupka i veliki prorez: Pogledajte haljinu Nine Badrić u kojoj obara s nogu!

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Iva Buzov Iva Buzov Iva Buzov Iva Buzov +24 Vedran Ćorluka i Iva Buzov Nekad i sad Evo kako danas izgleda Hrvatica koja je zbog veze s našim nogometašem nekad punila medijske stupce!

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene