Male tajne

Hrvatice iznad 50-te: One uspješno prkose godinama!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Mladenački i njegovan izgled danas je imperativ. Čak se i od žena starijih od 50 očekuje da izgledaju poput tinejdžerica.

Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Pogledaj i ovo Sephora Kids - 1 već se bore protiv starenja Djevojčice alfa generacije opsjednute su ljepotom, a društvene mreže su im jedini autoritet: Kakve su posljedice ovog trenda?

Mladost nikada nije bila više na cijeni nego u 21. stoljeću. Pitanje od velike važnost je -kako i nakon 50-e biti lijep i mlad. Dame koje uspješno odlijevaju godinama pristale su svoje male trikove podijeliti i s nama. Glumica Sanja Vejnović ima 51 godinu, Tihana Harapin Zelepugin ove godine napunit će 62, bivša manekenka Branka Habek navršila je 62 godine, a manekenka Zvončica Vucković ima 55.

Svaka od njih ima drukčiju životnu filozofiju, a neke pak vjeruju čudima moderne tehnologije. 'Pa ja sam se dala u ruke dr. Milojeviću, dr estetske medicine koji mene njeguje sa svim preparatima i strojevima neinvezivne tehnike, nekim laserima, ultrazvucima', priznaje Sanja. Zvončica je otkrila kako svaki drugi dan ide na masažu lica, dok Tihana ne ide na nikakve tretmane jedino kod svoje frizerke, a čak ne koristi ni šminku!

>> Godine lete: Zavodnik s malih ekrana danas izgleda - ovako!

Svaka od njih ima svoj savjet, pa poštuju pravila odijevanja, način prehrane i vitamini. 'Rekla sam Ana (Karan) kako vi imate divan ten, a ona je rekla, ja pijem svako jutro A vitamin, 3 kapi A vitamina, D vitamin. Tako je ona imala neku kombinaciju kako se ona hranila, veli-to je za kožu fantazija', otkriva Sanja.

Osim naših sugovornica, u kategoriju lijepih iznad 50 svakako ulaze i Vesna Pusić, Alma Prica, Jadranka Sloković, Ingrid Antičević Marinović i mnoge druge. I ne zaboravite, ljepota i mladost ipak dolaze iznutra!

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene