težak životni period

Supruga Aleca Baldwina snimljena nakon što je objavljeno da će njezin suprug biti optužen za ubojstvo iz nehaja, njezin izraz lica sve govori

Hilaria Baldwin Hilaria Baldwin Profimedia 1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Hilaria Baldwin - 1 Hilaria Baldwin - 4 Hilaria Baldwin - 3 Hilaria Baldwin - 2 Hilaria Baldwin i Alec Baldwin Hilaria Baldwin i Alec Baldwin Alec i Hilaria Baldwin Alec Baldwin, Hilaria Baldwin (Foto: Profimedia) Alec Baldwin, Hilaria Baldwin (Foto: Profimedia) Hilaria Baldwin (Foto: Instagram) +5 Hilaria Baldwin (Foto: Instagram) Galerija

Hilaria Baldwin snimljena je u New Yorku nakon što je objavljena vijest da će njezin suprug Alec Baldwin biti otpužen za ubojstvo iz nehaja.

Supruga holivudskog glumca Aleca Baldwina, Hilaria Baldwin snimljena je skamenjenog izraza lica, samo nekoliko sati nakon što je sazala da će on biti optužen za ubojstvo iz nehata na setu filma "Rust".

Pogledaj i ovo Hilaria Baldwin (Foto: Instagram) obitelj se širi Čekaju sedmo dijete: Supruga glumca koji se nedavno našao usred skandala objavila da im stiže prinova!

39-godišnja Hilaria snimljena je ispred stana na Manhattanu u društvu djece, no Aleca nije bilo nigdje na vidiku. Nakon što je objavljena vijest o otpužbi njegovi su odvjetnici rekli da ju planira, inzistirajući da se ne može smatrati odgovornim za rekvizite na setu, za koje je bila odgovara oružarica Hannah Gutierrez-Reed koja će također biti optužena.

Hilaria, koja se udala za Aleca 2012. godine, snimljena je ranije dobro raspoložna i to dok je vodila djecu u školu, no nakon što je otišla po njih kako vodi njihovu djecu u školu izraz lica joj se znatno promijenio i pokazala je koliko se teško nosi s novostima o suprugu.

Hilaria je krajem prošle godine otvoreno priznala da ona i Alec Baldwin nisu dobro nakon tragične pucnjave na snimanju filma tijekom intervjua za Extru.

''Ne možemo biti dobro. Nitko nije dobro", izjavila je s knedlom u grlu.

Emotivna izjava uslijedila je nešto više od godinu dana otkako je snimateljica Halyna Hutchins smrtno stradala na snimanju u listopadu 2021. godine od hica koji je slučajno ispaljen dok je pištolj bio u rukama Aleca Baldwina.

Majka sedmero djece dalje je izjavila: ''To je bila i jest tragedija koju nitko nije mogao ni zamisliti.''

Nakon pitanja novinarke o tragediji, Hilaria je neko vrijeme šutjela pa duboko udahnula i odgovorila: ''Nismo dobro.''

S njom je na intervjuu bilo i najmlađe dijete nje i Aleca, kćerkica Ilaria Catalina Irena, koja se rodila prošlog rujna.

Alec i Hilaria zajedno već imaju šestero djece. Prošle godine sve su iznenadili objavom o prinovi u obitelji jer je samo nekoliko mjeseci ranije Hilaria rodila njihovo peto dijete, no kasnije je otkriveno kako im je sina rodila surogat-majka. Baldwin s bivšom suprugom Kim Basinger ima i 26-godišnju kćer Ireland.

Vijest o proširenju obitelji podijelili su pet mjeseci nakon fatalne pucnjave na setu filma "Rust" u Novom Meksiku.

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Borna Kotromanić - 2 Borna Kotromanić - 3 Borna Kotromanić - 4 Borna Kotromanić - 5 +23 Borna Kotromanić - 2 Celebrity Golišavo izdanje jedne od najbogatijih Hrvatica: Prozirna tkanina otkrila je više od očekivanog, nemoguće je bilo ne okrenuti se za njom!

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Mads Mikkelsen - 6 Mads Mikkelsen - 2 Mads Mikkelsen - 5 Mads Mikkelsen - 3 +16 Mads Mikkelsen - 4 Celebrity Zbog njegove netipične ljepote za njim se okreću sve žene, a evo i zašto satima mogu gledati njegove fotke: "Ovaj čovjek je sve"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene