novopečeni roditelji

Helena Livaković sa sinčićem u naručju bodrila supruga Dominika pa podijelila predivnu obiteljsku fotografiju!

Dominik i Helena Livaković Dominik i Helena Livaković Instagram/Screenshot 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Dominik i Helena Livaković Helena Livaković - 1 Helena Livaković - 4 Dominik i Helena Livaković Helena Livaković Helena Livaković Dominik i Helena Livaković - 6 Dominik i Helena Livaković - 5 Dominik i Helena Livaković - 4 Dominik i Helena Livaković - 2 +19 In Magazin: Dominik Livaković Galerija

Domagoja Livakovića na zadnjoj utakmici s tribina su bodrili supruga Helena i sinčić Joakim, a ona je na društvenim mrežama objavila i njihovu zajedničku fotografiju.

Vratar hrvatske nogometne reprezentacije i turskog Fenerbahčea Dominik Livaković i njegova supruga Helana početkom ove godine postali su roditelji dječaka Joakima.

Helena je rodila u Petrovoj bolnici u Zagrebu, a par je vijest o dolasku prinove uspješno držao u tajnosti do samog kraja.

Pogledaji ovo Helena Livaković Zanimljivosti Pogledajte kakve je fotografije Helena Livaković objavljivala tijekom trudnoće, stvarno je bilo teško primijetiti da čeka dijete

Sada je Helena u pričama na svojem Instagram profilu objavila preslatku obiteljsku fotografiju na kojoj ona, Dominik i sinčić poziraju uz nogometni teren, nakon utakmice na kojoj je Dominikov klub pobijedio Besiktas rezultatom 2:1. Fotografiju možete je pogledati u našoj galeriji.

Pogledaji ovo Helena Livaković - 3 Celebrity Supruga Dominika Livakovića predivnim fotografijama sa sinom otkrila je kako su proslavili Uskrs, dječak je ukrao svu pažnju!

Podsjetimo, Dominik i Helena vjenčali su se u lipnju 2022. u Zadru, a prije toga su bili pet godina u vezi. Ona se prije udaje prezivala Matić.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Helena Livaković (@helenamatic)

Lijepa Helena, koju zbog izgleda uspoređuju s Meghan Markle, ne voli puno toga otkrivati o sebi, no tijekom Svjetskog prvenstva u Katru 2022. godine privukla je veliku pozornost javnosti jer je supruga vjerno bodrila na svakoj utakmici u njegovu dresu.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Stjepan Vukadin sa sestrom Stjepan Vukadin Stjepan Vukadin Stjepan Vukadin +26 Melkior Bašić, Damir Tomljanović, Stjepan Vukadin Celebrity Udala se sestra chefa Stjepana iz MasterChefa, ponosni brat objavio je fotografiju s mladenkom!  

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Mario Roth i Renata Končić Minea Mario Roth i Renata Končić Minea Mario Roth i Renata Končić Minea Mario Roth i Renata Končić Minea +25 Mario Roth Celebrity Minea se provodila s kolegom iz hit-showa, čak su se i modno uskladili: "Najbitnije je da se volimo!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene