Izbjegnuta tragedija

Na koncertu slavnog pjevača došlo do panike, evo kako je reagirao kada su se fanovi počeli gušiti i padati u nesvijest!

Harry Styles Harry Styles Profimedia 1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Harry Styles - 1 Harry Styles - 2 Harry Styles - 2 Harry Styles - 1 Harry Styles i Olivia Wilde Harry Styles - 5 Harry Styles - 4 Harry Styles - 1 Harry Styles i Olivia Wilde - 1 Harry Styles i Olivia Wilde - 2 +10 Harry Styles i Olivia Wilde - 3 Galerija

Harry Styles bio je prisiljen zaustaviti koncert, i to nakon što su se njegovi obožavatelji počeli gušiti i padati u nesvijest u prvim redovima.

Britanski pjevač Harry Styles bio je prisiljen pauzirati koncerti to zbog panike i u namjeri da zaštiti publiku nakon što se osmero njegovih obožavatelja onesvijestilo.

Pogledaj i ovo One Direction ''Volimo dečke, ali...'' Fanovi mega popularnog boy benda nadali su se da će jedan voditelj napraviti čudo, ali planovi su se promijenili

Videosnimka s koncerta prikazuje kako 28-godišnji Harry moli posjetitelje koncerta u Bogoti u Kolumbiji da se polako pomaknu kako bi spriječio potencijalnu tragediju.

"Jako sam uzbuđena što sam ovdje i znam da će danas biti nevjerojatan nastup, ali najvažnije je da su svi ovdje sigurni jer ovdje ima puno ljudi i vruće je. Zamolit ću da se svi pomaknete nekoliko koraka unatrag, jako, jako sporo", govori Harry u videu koji možete pogledati OVDJE

Jedan od obožavatelja koji je prisustvovao koncertu na stadionu Colosseum Live, koji prima 24 tisuće ljudi, objavio je video na Twitteru i priznao kako se bojao za život.

"Moram samo reći da sam bio u Platinum dijelu i skoro sam umro. I onda je jadni čovjek morao prekinuti koncert jer smo se gušili", napisao je.

"Ne možemo disati. Gušimo se!" vikali su Harryju obožavatelji iz prvih redova.

Inače, u redu su čekali više od šest sati prije početka svirke, a prvotno je bilo planirano da koncert bude održan u zabavnom parku Salitre Mágico, također u Bogoti. No promjenu o mjestu održavanja objavio je organizator koncerta 25 dana prije, i to zbog logističkih problema tijekom prethodnog koncerta pop-zvijezde Due Lipe.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić - 3 Lidija Bačić - 1 Lidija Bačić - 4 Lidija Bačić - 2 +25 Lidija Bačić Celebrity Lidija Bačić ocjenjivala najzgodnije Vatrene, evo tko je kod nje najbolje prošao, jedan je dobio čistu desetku!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll Ivana Knoll - 5 Ivana Knoll - 3 Ivana Knoll - 6 +26 Ivana Knoll - 1 Celebrity Naša najvatrenija navijačica dobro je profitirala od pojavljivanja na tribinama Svjetskog prvenstva, evo što se za nju promijenilo od prvog nastupa Hrvatske!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene