Već pjeva!

Hana Huljić podijelila preslatke snimke kćerkice Albe i rastopila sve redom: "Najslađa na svijetu!"

Hana Huljić Hana Huljić Biljana Blivajs/Cropix 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Hana Huljić i Petar Grašo Hana Huljić na koncertu Petra Graše Hana Huljić na koncertu Petra Graše Hana Huljić na koncertu Petra Graše Hana Huljić na koncertu Petra Graše Hana Huljić na koncertu Petra Graše Hana Huljić Hana Huljić Hana Huljić Hana Huljić - 5 +19 Hana Huljić - 4 Galerija

Hana Huljić objavila je novu dječju pjesmicu, u kojoj se čuje glas njezine i Grašine kćerkice Albe.

Kantautorica Hana Huljić prošle je godine pokrenula vlastiti kanal na YouTubeu s pjesmicama i uspavankama za djecu.

Sada se na Instagramu pohvalila da je objavila novu dječju pjesmu "Palačinke" koju, među ostalima, izvodi i njezina i Grašina kćerkica Alba.

Alba, koja će ovo ljeto napuniti 2 godine, u pjesmi guguće, tepa i smije se, a na samom početku govori: "Njam, njam".

"Najslađi spot i pjesma na svijetu", jedan je od komentara, a na pjesmu je reagirala i Jelena Rozga emotikonom srca.

''S obzirom na to da sam i sama bila primorana uspavljivati bebu koja se teško uspavljuje i pronalazila sam na internetu razne uspavanke, na kraju sam jednostavno zaključila da ću pjevati nešto svoje i izmišljala sam tako dok sam je uspavljivala. I stvarno su te uspavanke na kraju djelovale, tako da sam odlučila to podijeliti i s drugim roditeljima'', ispričala je Hana u In Magazinu.

Ovo nije prva suradnja Hane i njezine kćerkice, a njihova prethodna pjesma "Gugu Gaga" već je pravi dječji hit.

''Imam toliko njezinih snimki smijeha ili gdje nešto pjevuši i kako je cijela pjesma vesela. Zašto ne iskoristiti taj smijeh i, evo, ispalo je kako je ispalo'', otkrila je Hana.

Hana i suprug Petar Grašo trenutno čekaju drugo dijete. Grašo je vijest o Haninonj trudnoći potvrdio je ekskluzivno za IN magazin krajem travnja.
Par se vjenčao u veljači 2022. u crkvi svetog Dominika u Splitu, a kćerkicu Albu dobili su u srpnju iste godine.

Pogledaji ovo Hana Huljić Celebrity Trudna Hana Huljić oglasila se na društvenim mrežama s novim lijepim vijestima, a objavila je i svoju fotografiju!

Pogledaji ovo Hana Huljić i Petar Grašo Celebrity Hana i Grašo pozirali zajedno prvi put nakon objave sretnih vijesti: "Predivni ste, čestitam!"

Pogledaji ovo In Magazin: Petar Grašo - 7 inMagazin Grašo otkrio kako se Hana nosi s drugom trudnoćom: ''Kao svaka trudnica. Jedan dan joj se jedu kroasani, drugi dan ne voli kroasane''

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Kralj Charles - 1 Meghan Markle, princ Harry i Archie (Foto: Instagram) Meghan Markle, princ Harry i Archie (Foto: Instagram) Meghan Markle, princ Harry i Archie (Foto: Instagram) +25 Meghan Markle, princ Harry i Archie (Foto: Getty Images) Celebrity Bolesni kralj Charles od Harryja i Meghan želi samo jedno: ''Apsolutno je predan tome''

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Dua Lipa u Puli Dua Lipa u Puli Dua Lipa u Puli Dua Lipa u Puli +26 Dua Lipa Celebrity Cijela regija bruji o ovom trenutku na koncertu Dua Lipe u Puli: "Vidi se da je rođena u Jugoslaviji!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene