Prate ju stotine tisuća!

Hana Hadžiavdagić Tabaković oglasila se o padu društvenih mreža: "Šteta što ih nisu vratili samo nama koji smo lijepi"

Hana Hadžiavdagić Tabaković Hana Hadžiavdagić Tabaković Hana Hadžiavdagić Tabaković/Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Hana Hadžiavdagić Tabaković Hana Hadžiavdagić Tabaković Hana Hadžiavdagić Tabaković Hana Hadžiavdagić Hana Hadžiavdagić - 5 Hana Hadžiavdagić - 4 Hana Hadžiavdagić - 1 Hana Hadžiavdagić Tabaković - 9 Hana Hadžiavdagić Tabaković - 10 Hana Hadžiavdagić Tabaković - 12 +19 Hana Hadžiavdagić Tabaković - 11 Galerija

Hana Hadžiavdagić Tabaković komentirala je pad društvenih mreža i dala zanimljiv komentar na situaciju koja je zatekla korisnike Facebooka i Instagrama diljem svijeta.

Influencerica Hana Hadžiavdagić Tabaković osvrnula se na svom profilu na Instagramu na pad Facebooka i Instagrama na globalnoj razini koji je zatekao korisnike.

"Šteta što nisu vratili društvene mreže samo nama koji smo lijepi i s IQ-om većim od 120", napisala je Hana u priči na svom Instagramu uz vlastitu fotografiju na kojoj se gleda u ogledalu.

Slažete li se s Haninim komentarom?

  • U potpunosti se slažem!
  • Ne, što to ona priča?
  • Ne koristim društvene mreže.

Ukupno glasova:

Hana je nedavno privukla veliku pozornost medija u regiji nakon što je javno prokomentirala koncert Tonyja Cetinskog koji je trebao biti održan povodom 40. obljetnice obilježavanja Zimskih olimpijskih igara u Sarajevu, no na kraju je otkazan.

Pogledaji ovo Hana Hadžiavdagić Celebrity Hana Hadžiavdagić pokazala dio atmosfere s proslave rođendana, pohvalila se originalnim poklonima i detaljima na koje je pomno pazila!

Hani se Tonyjev izbor kao izvođača nikako nije svidio, a tome je svoje mišljenje podijelila na facebooku.

"Baš me zanima bi li itko iz Srbije ili Hrvatske za ovakvo događanje pozvao pjevača koji nije iz njihove zemlje… Evo, odgovorit ću vam - NIKADA! Pored toliko mladih perspektivnih pjevača iz BiH i živućih legendi ti zoveš nekoga 'sa strane' za obilježavanje 40 godina ZOI-a?! Što je s glavom??? NO COMMENT!!! P. S. Manifestacija jest bila ExYu, ali u BiH se narod treba osvijestiti da ta ista Juga u regiji više nikoga ne zanima, pogotovo ne #ZOI84 i da svako ima svoju državu koju voli više od svega, pogotovo ZOI-a od prije 40 godina i da SAMO BiH financira taj koncert 10. 2. Hvala", napisala je nezadovoljna Hana koja je inače iz Sarajeva, ali živi u Zagrebu, a u studenom prošle godine dobila je i hrvatsko državljanstvo čime se pohvalila na društvenim mrežama.

"Nadam se da će svi razumjeti tekst", "Ima li uopće bilo kakve logike na ovom napaćenom Balkanu", "Po mojem su trebali okupiti pjevačku ekipu iz cijele regije, a koja je žarila i palila osamdesetih. Jesam iz Hrvatske, ali što se tiče komentara na događaj, imaš potpuno pravo", "Slažem se 150 posto!! Zašto Toni kad imamo svoje pjevače, umjetnike, i mlade i stare?!", "I meni je osobno Tony Cetinski super, nema sumnje da će odziv biti ogroman, no možda da su samo zamijenili izvođače u novogodišnjoj noći i sad za godišnjicu Olimpijskih igara", neki su komentari koje je tada dobila.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Middleton Kate Middleton Kate Middleton Kate Middleton +25 Kate Middleton i Camilla Parker Bowles - 1 Celebrity Procurila vijest o povratku Kate Middleton na posao, ovaj podatak je iznenadio i palaču, pa se misterij oko princeze samo produbljuje

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Iris Androšević Pinjuh Iris Androšević Pinjuh Iris Androšević Pinjuh Iris Androšević Pinjuh +25 Slavko Goluža, Iris Androšević Pinjuh Nekad i sad U 90-ima je bila jedna od naših najtraženijih manekenki, a i danas izgleda spremno za modne piste!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene