Lijepa glumica!

Zvijezda "Zlatnog kaveza" oglasila se o šuškanjima da ljubi kolegu iz hit-serije, a skandal oko haljine zbog koje su je kaznili još se prepričava!

Gozde Kansu Gozde Kansu Gozde Kansu/Instagram 1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Gozde Kansu - 9 Gozde Kansu - 15 Gozde Kansu - 14 Gozde Kansu - 12 Gozde Kansu - 6 Gozde Kansu - 3 Gozde Kansu - 2 Gozde Kansu - 5 Gozde Kansu - 1 Gozde Kansu - 4 +6 Gozde Kansu - 7 Galerija

Gozde Kansu komentirala je glasine o ljubavnoj vezi s Emreom Altugom i otkrila u kakvom su stvarno odnosu.

Gozde Kansu jedna je glumica iz hit-serije "Zlatni kavez" u kojem je utjelovila plahu i mrnu Gulgun Korhan, koja je čista suprotnost njoj u stvarnom životu. Ova 43-godišnja ljepotica nikada se nije udavala, no imala je više veza, između ostalog i s pjevačem Guntacom Ozdemirom.

U središtu pažnje našla se nakon što su se proširila šuškanja da ljubi kolegu iz serije "Zlatni kavez" Emrea Altuga koji glumi Orhana Korhana, a što je sama komentirala u intervjuu za Haber Turk.

"Na setu je jako zabavno i nastala su nova prijateljstva. Tako je sa mnom i Emreom, samo smo prijatelji, nema ljubavi", tvrdi Gozde.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Gozde Kansu (@gozdekansu)

Gozde dolazi iz obitelji s puno djece, kao djevojčica se bavila baletom, a kasnije se počela baviti kazalištem i glazbom. Na malim je ekranima debitiala u seriji "Cicek Taksi" iz 1995. godine, a našla se i u središtu jednog skandala. Naime, jedno je vrijeme radila kao voditeljica na televiziji, međutim dobila je otkaz jer je nosila haljinu s dekolteom, što se nije svidjelo njezinim šefovima.

Lijepa glumica aktivna je na svom profilu na Instagramu na kojem ju prati 967 tisuća obožavatelja s kojima dijeli trenutke iz privatnog i glumačkog života.

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Alka Vuica, Arian Vuica i Vuk Vidor Alka i Arian Vuica Arian Vuica i Filip Gežan - 3 Alka Vuica +20 Alka Vuica i Ella Dvornik Nekad i sad Alka Vuica objavila rijetku fotografiju s bivšim partnerom i ocem svog sina Ariana, njihova ljubav nije opstala, ali...

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Izabel Goulart i Kevin Trapp - 4 Izabel Goulart i Kevin Trapp - 2 Izabel Goulart i Kevin Trapp - 1 Izabel Goulart i Kevin Trapp - 6 +25 Izabel Goulart i Kevin Trapp - 5 Celebrity Poznati su po izjavi da vode ljubav čak pet puta dnevno, ali u jednom slučaju ona mu se ne smije ni približiti!

 


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene