Ubire plodove svoga rada!

Martin iz Kumova i u stvarnom životu sprema se za veliki korak: ''Osmi mjesec je bio poprilično buran, borio sam se da pronađem inspiraciju''

Lovro Kondža i Mirna Mihelčić Lovro Kondža i Mirna Mihelčić Nova TV 1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Lovro Kondža i Mirna Mihelčić Lovro Kondža i Mirna Mihelčić Lovro Kondža i Mirna Mihelčić Kumovi - 3 Kumovi - 4 Kumovi - 5 Kumovi - 6 Nova sezona Kumova - 6 Kumovi u Dnevniku Nove TV - 4 Kumovi u Dnevniku Nove TV - 3 +23 Kumovi u Dnevniku Nove TV - 2 Galerija

Nastavak "Kumova" donosi brojne zanimljivosti, a najveća je zasigurno nova članica – malena Cvita. Matija Macan i Martin Akrap postali su ponosni roditelji, stoga se sad uigravaju u nove uloge.

Mladi glumac Lovre Kondža koji u seriji utjelovljuje Martina otkrio nam je da se uz nadogradnju lika cijelo ljeto spremao za svoj diplomski ispit na umjetničkoj akademiji u Splitu.

"Osmi mjesec bio je vrlo buran jer sam imao probe svaki dan - sam, a mislim da je to još teže nego kad radiš s nekim pa sam se borio sam sa sobom da pronađem motivaciju. Paralelno s radom na diplomskoj predstavi obujam posla na Kumovima mi se povećao jer su se Martinove gluposti još više proširile, a ja sam počeo snimati po cijele dane. Ljeto za mene je bilo poprilično kompleksno kad uzmem u obzir snimanje, rad na tekstu i probe", otkrio je Lovre svoje ljetne pothvate.

Predstava će ugledati svjetlo dana 8. rujna, a još jedna izvedba bit će odmah sljedeći dan 9. rujna.

Pored toga Lovre je otkrio i planove koje želi ostvariti nakon diplome:

"S diplomskim ispitom ću, uz pisani rad napokon diplomirati. Diplomsku predstavu, koja je zapravo autorski projekt, planiram nastaviti igrati - u početku nadam se u Zagrebu dok još traje snimanje, gdje će je publika, opet se nadam, imati priliku vidjeti.", zaključio je. 

Sretno Lovri s "Diplomskom predstavom", a sretno i njegovom Martinu u novim pustolovinama kroz Zaglave.

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Lourdes Leon Lourdes Leon Lourdes Leon Lourdes Leon +11 Lourdes Leon - 2 Celebrity Gotovo potpuno gola stigla je na tulum! Končiće kojima se pokrila kći kraljice popa teško je uopće nazvati haljinom, ovo morate vidjeti

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Drobnjaković i Marijana Bulat - 1 Maja Drobnjaković i Marijana Bulat - 2 Maja Drobnjaković i Marijana Bulat - 3 Maja Drobnjaković i Marijana Bulat - 4 +26 Maja Drobnjaković i Marijana Bulat - 5 Celebrity Tužan oproštaj zvijezde našeg showa od još jedne žene koja je pomicala granice: "Izgubile smo nogu u isto vrijeme, gotovo u isti dan…"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene