ovo su joj zamjerili!

Ronaldova Georgina svojim ponašanjem razbjesnila je javnost, evo što je radila dok je on plakao zbog poraza!

Georgina Rodriguez Georgina Rodriguez Instagram 1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Georgina Rodriguez Georgina Rodriguez Georgina Rodriguez Georgina Rodriguez Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez s djecom Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez - 1 Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez - 2 +24 Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez - 3 Galerija

Georgina Rodriguez našla se na meti kritika zbog svojih fotografija s Ronaldove utakmice, na kojoj je njegov klub izgubio.

Nogometaša Cristiana Ronalda na utakmici finala saudijskog Kupa kralja s tribina su bodrili zaručnica Georgina Rodriguez i njihova djeca.

Georgina je na Instagramu objavila galeriju fotografija iz VIP lože, od kojih je na većini u prvom planu njezina bujna stražnjica u kožnim hlačama, a u oči upada i njezin skupocjeni nakit.

Mnogi Ronaldovi obožavatelji zamjerili su joj što je propustila zabilježiti emotivan trenutak u kojem je nogometaš zaplakao nakon poraza njegova kluba, kao i činjenicu da je i tu prigodu iskoristila za svoje seksi fotografije.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Georgina Rodríguez (@georginagio)

"Trebala bi biti tužna zbog njega, a ne objavljivati svoje seksi fotke", "I ne uživaš u igri, samo si se došla fotkati", "Kako bezosjećajno od tebe", "Cristiano plače, a Georgina se fotka", "Nisi mu podrška", neke su od brojnih kritika koje je dobila.

No čini se da joj Ronaldo ne zamjera ništa jer je dan nakon poraza objavio njihovu fotografiju s djecom uz koju je stavio srce, a možete je pogledati u našoj galeriji.

Podsjetimo, Ronaldo od prošle godine igra u saudijskom klubu Al-Nassr, gdje godišnje zarađuje 200 milijuna eura. S Georginom i njihovih petero djece živi u Rijadu.

Ronaldo i Georgina zajedno imaju kćeri Alanu Martin i Bellu Esmeraldu, koje su njegova biološka djeca, dok su nogometašu surogat-majke rodile još i blizance Evu i Matea te sina Cristiana Juniora. U travnju 2022. godine nažalost su izgubili sina, koji je preminuo pri porodu.

Par se upoznao 2016. godine na jednoj ekskluzivnoj zabavi. Georgina je tada radila u Guccijevoj trgovini u Madridu, no dobila je otkaz nakon što je snimljena s Cristianom na spoju u pariškom Disneylandu jer se njezinim šefovima nije svidjela medijska pozornost, a ostalo je povijest.

Pogledaji ovo Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez Celebrity Ronaldo i njegova Georgina ne mogu biti zaljubljeniji, ali ni zgodniji: Pogledajte prizore kojima su izazvali divljenje!

Pogledaji ovo Georgina Rodriguez - 2 Celebrity Ronaldova Georgina u badiću pokazala rezultate svakodnevnog boravka u teretani, za njih dvoje nema ništa labavo!

Pogledaji ovo Georgina Rodriguez Naslovnica Fotka Ronalda i Georgine osvanula je u medijima, ali s ogromnom razlikom od originala, vidite li što su joj učinili?

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Vila Marija Mandžukića - 1 Vila Marija Mandžukića - 2 Vila Marija Mandžukića - 3 Vila Marija Mandžukića - 4 +25 Vila Marija Mandžukića - 5 Celebrity Zavirite u luksuznu vilu Marija Mandžukića, iznajmljuje je po paprenoj cijeni, a postoji i jedan uvjet

1/36 >> Pogledaji ovu galeriju David Beckham i Harper Beckham - 7 David Beckham i Harper Beckham - 4 David Beckham i Harper Beckham - 1 David Beckham i Harper Beckham - 3 +31 David Beckham i Harper Beckham - 6 Celebrity David Beckham ponosno je pokazao svoju već odraslu kćer, no njihov prisni odnos i dalje izaziva kritike javnosti

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene