Sustigle ga godine?

Najnovije fotografije obožavanog šarmera šokirale su javnost, ispijenog lica trčao je šumom, a nešto je na njemu bilo znatno drugačije

George Clooney - 2 George Clooney - 2 Profimedia 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju George Clooney - 10 George Clooney - 8 George Clooney - 6 George Clooney - 7 George Clooney - 3 George Clooney - 4 George Clooney - 9 George Clooney - 5 George Clooney - 1 George i Amal Clooney - 8 +20 George i Amal Clooney - 7 Galerija

George Clooney na novim je fotografijama šokirao javnost svojim izgledom, na setu za novi film vidljivo je da su i njega sustigle godine.

Internetom su se počele širiti fotografije jednog od najpopularnijih glumaca u svijetu Georgea Clooneyja, a mnogi fanovi na prvu su ostali šokirani njegovim izgledom.

George je u bijelom odijelu vino isrcpljen trčao šumom, a njegov mršavi izgled i naborano lice mnoge su zabrinuli. Također, vidljivo je da se riješio i svog zaštitnog znaka - sijede brade. 

Pogledaji ovo George i Amal Clooney - 5 Celebrity Zaljubljeni su kao i prvog dana, a način na koji glumac tretira svoju lijepu suprugu sve uvijek ostavlja bez teksta

Ipak, otkriveno je da George trenutno snima Netflixov film naslova ''Untitled Noah Baumbach'', a u kojem će se, uz njega, pojaviti i unuka slavnog Elvisa Presleyja, Riley Keough.

Paparazzi su uspjeli približiti se setu, dok su se pojedine scene snimale u šumi u engleskom okrugu Hampshire, i upravo su tamo usnimili Clooneyja u bijelom odijelu kako u rastresenom stanju, za potrebe filma, trči šumom, a potom i razgovara s glumicom Islom Fisher.

Iako je već desetljećima jedan od najljepših glumaca te je dugo slovio i za najpoželjnijeg neženju, očito je da su i njega sustigle godine. Podsjetimo, Clooney će za dva dana napuniti 63 godine.

Pogledaji ovo George i Amal Clooney - 4 Celebrity Clooneyjevi uhvaćeni dok su se strastveno ljubili, dosad ih još nismo imali priliku vidjeti tako opuštene!

Cijeli život tražio je i sreću u ljubavi, a pronašao ju je s lijepom odvjetnicom Amal koja se za njega udala 2014. godine. Tri godine kasnije postali su i roditelji blizanaca Elle i Alexandera. Danas slove za jedan od najskladnijih holivudskih parova.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Elena Žukova Rubert Murdoch i Elena Žukova - 5 Rubert Murdoch i Elena Žukova - 8 Rubert Murdoch i Elena Žukova - 7 +27 Rubert Murdoch i Elena Žukova - 6 Celebrity Moćni milijarder za prsten šeste zaručnice itekako se isprsio, rusku znanstvenicu bilo je teško zadiviti dijamantom manjim od ovog!

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Dragana Mirković i Boban Rajović u Areni Zagreb - 1 Dragana Mirković i Boban Rajović u Areni Zagreb - 2 Dragana Mirković i Boban Rajović u Areni Zagreb - 3 Dragana Mirković i Boban Rajović u Areni Zagreb - 4 +19 Dragana Mirković i Ivan Zak u Areni Zagreb - 1 Celebrity Dragana Mirković prvu večer u Zagreb dovela čak dva gosta, s jednim je nedavno objavila i duet!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene