hmm...

Suprugu Andreja Plenkovića nismo imali priliku vidjeti od 2019. godine, a zbog njezina zadnjeg poteza svi se pitaju samo jedno!

Andrej Plenković i supruga Ana Maslać Plenković Andrej Plenković i supruga Ana Maslać Plenković Igor Kralj/Pixsell 1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Andrej Plenković i supruga Ana Maslać Plenković - 5 Andrej Plenković i supruga Ana Maslać Plenković - 4 Andrej Plenković i supruga Ana Maslać Plenković - 2 Andrej Plenković i supruga Ana Maslać Plenković - 1 Andrej Plenković i supruga Ana Maslać Plenković s djecom - 3 Andrej Plenković i supruga Ana Maslać Plenković s djecom - 2 Andrej Plenković i supruga Ana Maslać Plenković s djecom - 1 Nina Badrić i Andrej Plenković - 3 Nina Badrić i Andrej Plenković - 4 Andrej Plenković - 7 +24 Andrej Plenković - 6 Galerija

Svi se pitaju kamo je nestala supruga Andreja Plenkovića Ana Maslać Plenković, nakon što se s njim nije pojavila u stožeru HDZ-a, a posljednji put zajedno su viđeni 2019. godine.

Dok su u izbornoj noći gotovo sve supruge i partnerice hrvatskih političara bile uz njih u stožerima pojedinih stranaka, supruga Andreja Plenkovića nije se pojavila.

Pogledaji ovo Kristina Krepela i Marin Miletić Celebrity Naša lijepa glumica došla je u stožer Mosta podržati svog dečka, ne odvajaju se jedno od drugog otkako se doznalo da su par!

Ana Maslać Plenković još je jednom vješto izbjegla medijsku pozornost, unatoč tome što je njezin suprug sa svojom strankom ponovno osvojio najviše glasova.

Jedno od njihovih rijetkih obiteljskih pojavljivanja bilo je 2017., kada su Ana i Andrej imali tek dvoje djece. Tada su zajedno otputovali u Vatikan na audijenciju k papi Franji.

Pogledaji ovo Peđa Grbin i Altana Ata Hodžić Zanimljivosti Peđu Grbina samozatajna supruga podržala je poljupcima i zagrljajima pred svima u stožeru, potpuno se opustila pred kamerama!

Posljednji put Ana je Plenkoviću bila pratnja 2019. godine kada je u zagrebačkoj zračnoj luci dočekala kineskog premijera Li Keqianga i njegovu suprugu Cheng Hong, koji su stigli u službeni posjet Hrvatskoj.

Pogledaji ovo Andrej Plenković na Interliberu Celebrity Andrej Plenković posjetio je Interliber sa sinom i kćerkicom, javnost ga inače nema priliku vidjeti na ovakvoj dužnosti!

Andrej je od Ane stariji 9 godina, a vjenčali su se u listopadu 2014. godine. Već dva mjeseca kasnije dobili su prvo dijete, sina Marija, koji je ime dobio po svom djedu, Plenkovićevu ocu. Kći Mila rodila im se 2017. godine, a 2022. godine dobili su i treće dijete, sina Ivana.

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Sergej Trifunović - 1 Sergej Trifunović Sergej Trifunović Sergej Trifunović +10 Sergej Trifunović na Braču - 8 Celebrity Srpski glumac uhićen je treći put u nekoliko mjeseci, prošle godine priveden je i u Splitu!

1/36 >> Pogledaji ovu galeriju Tomislav Marić ToMa i supruga Marina - 1 Tomislav Marić ToMa i supruga Marina - 21 Tomislav Marić ToMa i supruga Marina - 19 Tomislav Marić ToMa i supruga Marina - 18 +31 Tomislav Marić ToMa i supruga Marina - 13 Celebrity Pjevača iz našeg hit-showa i njegovu suprugu spojila je ljubav prema vjeri, ona se skriva se od medija, no glumila je u jednom njegovom spotu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene