Eurosong je već pun iznenađenja!

Hoće li stvarno ovakav nastupiti? Eurovizijski predstavnik pokazao više od očekivanog i izazvao buru reakcija!

Windows95man - 2 Windows95man - 2 Eurovision 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Windows95man - 4 Windows95man - 1 Windows95man - 4 Windows95man - 3 Windows95man - 2 Windows95man - 3 Windows95man - 1 +0 Windows95man - 2 Galerija

Finski predstavnik Windows95man izazvao je veliku buru i podijelio mišljenja svojom pojavom na prvoj probi za Eurosong.

Iako do službenog početka brojimo još 8 dana, Eurosong groznica službeno je krenula s prvim probama. Natjecatelji već su stigli u Malmö, a scenu je isprobao i naš ovogodišnji predstavnik Baby Lasagna. 

Jedan od izvođača je i predstavnik Finske Windows95man koji nastupa s pjesmom "No rules!".

Pogledaji ovo Baby Lasagna Celebrity Video prve probe Baby Lasagne raspametio je eurovizijske obožavatelje, opet se izdvojio i kao glavni favorit za pobjedu!

Naime, spomenuti pjevač izazvao je lavinu reakcija svojim kostimom i scenskim nastupom. U pitanju je vrlo oskudan kostim koji ne pokriva mnogo, točnije tange u boji kože, a dio nastupa nosi i hlačice od trapera.  

Mislite li da je Windows95man pretjerao?

  • Da
  • Ne

Ukupno glasova:

 

Glazbenik pravog imena Teemu Keisteri nastupa s kolegom Henrijem Piispanenom, a na sceni imaju veliko jaje iz kojeg i izlaze.

Pogledaji ovo Pripreme za Eurosong - 1 Celebrity Eurosong groznica je službeno počela: Baby Lasagna javio se iz Malmöa u Dnevniku Nove TV!

Mišljenja u svezi njegovog nastupa su podijeljena. Dok jedni misle da je sve to dio showa, drugi smatraju da je Windows95man ipak pretjerao. 

Podsjećamo, Baby Lasagna će se s pjesmom "Rim Tim Tagi Dim" predstaviti u prvoj polufinalnoj večeri Eurosonga 7. svibnja, druga će se održati 9. svibnja, dok će finale biti 11. svibnja.

Pogledaji ovo Baby Lasagna Celebrity Baby Lasagna odradio prvu probu za Eurosong u novom kostimu: "Dame i gospodo, imamo pobjednika!"

Iako je dugo držao prvo mjesto na kladionicama, Lasagna se sada nalazi na drugom mjestu, dok je na vrhu švicarski predstavnik Nemo.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Aleksandra Prijović - 12 Aleksandra Prijović - 11 Aleksandra Prijović - 5 Aleksandra Prijović - 3 +27 Aleksandra Prijović - 1 Celebrity Prija u Varaždinu spontano zapjevala s majkom, a obožavatelje je još počastila s tri gosta: "Čovječe, pa gdje god izađeš nastane ludilo..."

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ivan Perišić - 4 Ivan Perišić - 3 Ivan Perišić - 2 Ivan i Josipa Perišić +25 Ivan i Josipa Perišić - 7 Zanimljivosti Ivan Perišić na posljednjoj utakmici Hajduka pokazao je novu tetovažu koja nosi posebno značenje, no to mu nije jedina!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene