Obitelj na okupu

Evo kako izgledaju roditelji Fani Stipković, u daleki Meksiko otputovali su kako bi vidjeli svog unuka!

Fani Stipković Fani Stipković Instagram 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Roditelji Fani Stipković Fani Stipković - 2 Fani Stipković i Fernando Hierro - 2 Fani Stipković - 5 Fani Stipković - 3 Fani Stipković - 2 Fani Stipković - 1 Fani Stipković - 4 Fani Stipković - 3 Fani Stipković - 2 +21 Fani Stipković i Fernando Hierro Galerija

Fani Stipković pohvalila se da su joj za blagdane u Meksiko stigli roditelji, evo od kog je naslijedila predivan fizički izgled.

Naša sportska novinarka Fani Stipković iz Hrvatske je preselila u daleku Španjolsku, a sad je sa suprugom i sinčićem preselila u Meksiko zbog njegovih poslovnih obaveza. Prije nekoliko tjedana Fani je rodila dječaka Nicolasa, a ona i Fernando Hierro otad svoju sreću ne skrivaju na društvenim mrežama.

No, njeni roditelji unuka su sad prvi put vidjeli, a Fani se pohvalila da su ih za blagdane posjetili u Meksiku.

Stipković ih je fotografirala za stolom nakon ručka, a na fotografiji je kratko napisala: ''Mama i tata''.

Kako roditelji naše Fani izgledaju, pogledajte u galeriji.

Podsjetimo, Fani i Hierro, koji je legendarni kapetan Real Madrida, vjenčali su se malo prije rođenja sina u Meksiku, kamo su preselili ove godine kad je on postao sportski direktor meksičkog nogometnog kluba Chivas. Bračne zavjete izmijenili su na intimnoj ceremoniji sa samo 12 ljudi.

Par je svoju vezu ispočetka skrivao do javnosti, a glasine o njima počele su kružiti kada su se krajem 2021. godine zajedno pojavili na finalu Davis Cupa, nakon čega su potvrdili da su par.

Hierro se 2019. razveo od supruge Sonije Ruiz nakon 28 godina braka, a bivši par zajedno ima dvoje djece, sina Alvara i kćer Claudiju.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Tarik Filipović - 2 Lejla Filipović i Tarik Filipović - 4 Tarik i Lejla Filipović sa sinovima i Dinom Merlinom Tarik i Lejla Filipović sa sinovima i Zdravkom Čolićem +26 Lejla i Tarik Filipović - 1 Celebrity Tarik Filipović objavio je fotografiju s miljenikom regije pa se našalio: "Kad odrastem bit ću..."

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Miron i Stjepan Hauser - 3 Miron i Stjepan Hauser - 1 Miron Hauser i Ana Štanfel Miron Hauser i Ana Štanfel - 4 +25 Miron Hauser i Ana Štanfel - 2 Celebrity Brat Stjepana Hausera ljutito se oglasio nakon folk-večeri u Areni: ''Gdje ste 'rvati, metropola je šabački vašar''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene