Kao da nije rodila

Fani Stipković bilježi svaki poseban trenutak sa sinčićem, a njezini pratitelji nečemu se ne prestaju čuditi!

Fani Stipković - 4 Fani Stipković - 4 Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Fani Stipković - 3 Fani Stipković - 2 Fani Stipković - 1 Fani Stipković - 5 Fani Stipković - 4 Fani Stipković - 3 Fani Stipković - 2 Fani Stipković i Fernando Hierro Fani Stipković Fani Stipković i Fernando Hierro +20 Fani Stipković - 1 Galerija

Fani Stipković ne prestaje pokazivati koliko uživa u majčinstvu, a sad je otkrila i gdje su ona i Fernando Hierro otišli s novorođenim Nicolasom.

Naša sportska novinarka ne prestaje se hvaliti videozapisima i fotografijama kako uživa u majčinstvu, a iako je tek nedavno rodila, Fani Stipković ne miruje te je pokazala gdje su to ona i suprug Fernando Hierro otišli s novorođenim sinčićem.

Fani je objavila videozapis iz Meksika, a nakon šetnje parkom i vinskim podrumom gdje je na rukama nosila svoje dijete Nicolasa, novinarka je potom pozirala za stolom gdje je u naručju držala bebu i dojila je.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Fani Stipkovic (@fanistipkovic)

Prije toga, pohvalila se fotografijom sa suprugom, a ono što je sve ostavilo bez daha bila je njezina sjajna figura koju ima nakon poroda, a koju je pokazala u crnoj uskoj haljini koja je isticala bujne grudi.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Fernando Ruiz Hierro (@fernandohierro)

Podsjetimo, Fani i Hierro, koji je legendarni kapetan Real Madrida, vjenčali su se malo prije rođenja sina u Meksiku, kamo su preselili ove godine kad je on postao sportski direktor meksičkog nogometnog kluba Chivas. Bračne zavjete izmijenili su na intimnoj ceremoniji sa samo 12 ljudi.

Par je svoju vezu ispočetka skrivao do javnosti, a glasine o njima počele su kružiti kada su se krajem 2021. godine zajedno pojavili na finalu Davis Cupa, nakon čega su potvrdili da su par.

Hierro se 2019. razveo od supruge Sonije Ruiz nakon 28 godina braka, a bivši par zajedno ima dvoje djece, sina Alvara i kćer Claudiju.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Bruce Willis - 7 Bruce Willis - 8 Bruce Willis - 6 Bruce Willis - 1 +26 Bruce Willis - 9 Celebrity Bruce Willis prvi put u javnosti nakon vijesti da mu se pogoršalo zdravstveno stanje, pogledajte kako se glumac drži

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Tihomir Bendelja Tihomir Bendelja Tihomir Bendelja Tihomir Bendelja +16 Tihomir Bendelja Nekad i sad Sjećate se pobjednika prvog Supertalenta? Od toga je prošlo 14 godina, a evo koliko se on otad promijenio!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene