neki drugi svijet

Kći poznatog poduzetničkog para voli se pohvaliti luksuzom kojim raspolaže njezina obitelj, a njihova priča zanimljiva je iz više razloga!

Ema Zepter - 13 Ema Zepter - 13 Instagram 1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Ema Zepter - 16 Ema Zepter - 4 Ema Zepter - 15 Ema Zepter - 8 Ema Zepter - 1 Ema Zepter - 2 Ema Zepter - 3 Ema Zepter - 5 Ema Zepter - 6 Ema Zepter - 7 +22 Ema Zepter - 9 Galerija

Kći poznatog poduzetničkog para Philipa i Madlene Zepter, Ema Zepter, voli se hvaliti luksuzom koji ima, a sada je novom objavom ponovno pokrenula komentare o sebi.

Kći poznatog poduzetničkog para Philipa i Madlene Zepter, Ema Zepter na Instagramu se voli pohvaliti luksuzom koji ta obitelj posjeduje, a sad je ponovno pokrenula komentare o sebi posljednjom provokativnom objavom.

Ema se prvo snimala kako se u prekratkoj haljini izvija na luksuznoj jahti u Monte Carlu, a zatim se počela strastveno ljubiti s dečkom i sve to podijelila na svom profilu na Instagramu.

Svoje golišave fotografije često dijeli, a ime svojeg dečka na društvenim mrežama još skriva.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ☆ Emma ☆ (@kingzepter)

Poznato je da studira psihologiju i živi u Londonu, a ljubav i priliku za život dali su joj njezini roditelji, koji su je posvojili 2000. godine.

"U naš život ušla je jednog prosinačkog dana 2000. godine i odmah se ugnijezdila u naša srca, gdje je otvorila prostor kojeg tu ranije nije bilo. Lijepo je kad se čovjek može ostvariti kao stvaralac pa zatim postati roditelj, a još je ljepše kada možete ispraviti nepravdu i umjesto boli stvoriti – ljubav. Meni se dogodilo i prvo i drugo", rekla je tada Madlena o posvojenju.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ☆ Emma ☆ (@kingzepter)

Ljubavna priča Philipa i Madlene počela je još 70-ih godina na fakultetu, a nakon studija zajedno su otišli u Austriju i započeli svoj uspon, gdje je Madlena radila kao predavačica srpskog jezika, a Philip kao prodavač posuđa.

Sjećate li se početka Zepterovih?

  • Da
  • Ne, volio/la bih znati više

Ukupno glasova:

Danas ima nevjerojatno bogatstvo, Philip je poduzetničkim duhom vidio priliku u prodaji posuđa ''Zepter'', a u toj su industriji ostali sve do danas i zaradili za sve jahte, avione i vile.

Zanimljivost je kako Philipu ovo nije pravo ime - do prije 22 godine Philip se zvao Milan Janković. Ime je odlučio promijeniti jer je njegovo originalno strancima zvučalo previše neobično, a s obzirom na posao prodavača, htio je imati potpuno povjerenje klijenata.

Madlena i Philip vlasnici su brojnih luksuznih vila, a posebno se ističe ona u Monaku, kojoj je nekada vlasnica bila carica Sissi. Bračni par veliki je obožavatelj umjetnosti, pa je na aukcijama uzeo i neka od najprestižnijih djela svijeta, a uz sve to ima i luksuzne automobile, avione i jahte kojima se i njihova posvojena kći Ema često hvali na društvenim mrežama, na kojima ima i vrlo specifično ime ''kingzepter'', u prijevodu ''kralj Zepter''.

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Grubnić - 9 Marko Grubnić - 8 Marko Grubnić - 6 Marko Grubnić - 7 +30 Marko Grubnić - 4 Nekad i sad Evo kako se Marko Grubnić mijenjao kroz godine, a ovo su neka od njegovih izdanja koja se nikad neće zaboraviti!

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Zoran Milanović i Sanja Musić Milanović - 3 Zoran Milanović i Sanja Musić Milanović - 2 Zoran Milanović i Sanja Musić Milanović - 1 Zoran Milanović i Sanja Musić Milanović - 17 +23 Zoran Milanović i Sanja Musić Milanović - 16 Nekad i sad Zoran Milanović i supruga Sanja zajedno su više od 30 godina, a evo kako je započela njihova ljubavna priča!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene