Zašto ju nije poveo?

Princ William razbjesnio je kraljevske fanove, dok je njegova kći slavila rođendan, evo gdje je on uhvaćen

Prince William - 6 Prince William - 6 Profimedia 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Prince William - 3 Prince William - 2 Prince William - 4 Prince William - 5 Prince William - 1 Princeza Charlotte - 1 Princeza Charlotte i Mia Tindall - 5 Princeza Charlotte i Mia Tindall - 4 Princeza Charlotte i Mia Tindall - 3 Prinčevi Louis i George i princeza Charlotte +21 Princeza Charlotte na Trooping the Colour 2022. - 2 Galerija

Princeza Charlotte neki dan slavila je svoj 9. rođendan, a evo gdje je tada bio njen otac William, kraljevski fanovi su bijesni.

Princeza Charlotte, jedina kći Kate Middleton i princa Williama, prije nekoliko dana slavila je 9. rođendan, a sad je poznato i gdje je dio tog dana bio njen otac.

Njegove najnovije fotografije objavljene su na svjetskim medijima, a princ je neke fanove itekako naljutio.

Pogledaji ovo Kate Middleton i princ William Celebrity Kate i William povodom 13 godina braka objavili neviđenu fotografiju s vjenčanja, fanovi se prepali zbog jednog detalja: ''Zašto, zaboga?''

Naime, kćerin rođendan proveo je na prvoj utakmici polufinala UEFA Europske konferencijske lige.

Fotografi su ga snimili u dobrom raspoloženju dok je u redateljskoj loži navijao za Aston Villu, a nije mogao sakriti sreću kada je njegov omiljeni klub zabio gol.

Ovim potezom William je razbjesnio svoje obožavatelje, a mnogi su se pitali zašto na utakmicu nije poveo Charlotte, koja je velika ljubiteljica sporta.

Je li William krivo postupio?

  • Da, mogao je taj dan biti uz obitelj i bolesnu suprugu
  • Ne, sigurno je prije utakmice slavio s kćeri

Ukupno glasova:

Uz Charlotte, sport jako voli i njen stariji brat George kojeg je otac prije mjesec dana odveo na utakmicu te su zajedno snimljeni kako navijaju u loži.

Pogledaji ovo Princeza Kate Middleton s djecom Celebrity Djeca Kate Middleton odigrala su ključnu ulogu u otkrivanju stanja princeze, nešto ju je najviše mučilo

Inače, za Charlotte svi govore da je kopija njenog oca, a dokaz tome je i portret objavljen za njen rođendan, a koji je fotografirala Kate Middleton.

Princeza Charlotte četvrta je u redu za britansko prijestolje, nakon svog djeda, kralja Charlesa, oca, princa Williama, i starijeg brata, princa Georgea.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Elena Žukova Rubert Murdoch i Elena Žukova - 5 Rubert Murdoch i Elena Žukova - 8 Rubert Murdoch i Elena Žukova - 7 +27 Rubert Murdoch i Elena Žukova - 6 Celebrity Moćni milijarder za prsten šeste zaručnice itekako se isprsio, rusku znanstvenicu bilo je teško zadiviti dijamantom manjim od ovog!

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Dragana Mirković i Boban Rajović u Areni Zagreb - 1 Dragana Mirković i Boban Rajović u Areni Zagreb - 2 Dragana Mirković i Boban Rajović u Areni Zagreb - 3 Dragana Mirković i Boban Rajović u Areni Zagreb - 4 +19 Dragana Mirković i Ivan Zak u Areni Zagreb - 1 Celebrity Dragana Mirković prvu večer u Zagreb dovela čak dva gosta, s jednim je nedavno objavila i duet!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene