nije joj dugo trebalo

Glumica Erna Rudnički o napetosti koju će izazvati u Kumovima: "U njezinu društvu nije lako biti!"

Erna Rudnički Erna Rudnički Nova TV 1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Erna Rudnički - 1 Erna Rudnički - 2 Erna Rudnički - 3 Erna Rudnički - 4 Erna Rudnički - 5 Erna Rudnički Erna Rudnički, Tvrtko Hopek Les Erna Rudnički, Ksenija Marković Erna Rudnički, Tara Rosandić Erna Rudnički +3 Erna Rudnički Galerija

Erna Rudnički otkrila nam je što misli o liku Brigite koju će odigrati u "Kumovima" i kako joj je bilo na snimanju najgledanije hrvatske dramske serije.

Glumica Erna Rudnički pridružila se ekipi najgledanije domaće dramske serije "Kumovi" u epizodnoj ulozi Brigite, u kojoj ćemo ju prvi put vidjeti večeras. 

"Samo ću reći da je Brigita uspješna estetska kirurginja, predstavnica zagrebačkog visokog društva, tip osobe s kojom se i ne bih baš družila... u njezinu društvu i nije lako biti. U svakom slučaju, jedan osebujan lik, bilo ju je zabavno igrati", rekla nam je glumica.

Serija "Kumovi" okuplja sjajne glumce, a evo kako je Erni bilo raditi s njima.

"Na snimanju je bilo veselo i opušteno jer je ekipa s kojom sam snimala predivna. Pristupačni, jednostavni, mili ljudi... Čisti gušt! Pamtit ću to svakako kao lijepo iskustvo", kaže.

Pogledaji ovo Nika Barišić i Fabijan Pavao Medvešek Zanimljivosti Zvijezde ''Kumova'' pjevaju svevremenski hit, poslušajte kako zvuči vaš omiljeni glumački duo!

U vrijeme upisa fakulteta Erna je odabrala arhitekturu, no ipak se odlučili baviti glumom.

"Da, prvo sam studirala arhitekturu. Za vrijeme studija sam shvatila kamo me srce zapravo vuče i otišla na Akademiju... Mladost – ludost", govori glumica.

Otkrila nam je čime se bavi u slobodno vrijeme te kako se opušta nakon radnih obveza.

"Gledam filmove, serije, igram kvizove, pišem, družim se s dragim mi ljudima, preslušavam glazbu, pomalo sviram... Volim putovati i otkrivati nove stvari, guštam u dobroj klopi i piću", priča.

Pogledaji ovo Lujo Kunčević - 2 Celebrity "Antonio Banderas s guslama": Evo tko je novo zgodno pojačanje u Kumovima, serija ga je spojila i s nekadašnjom partnericom!

Erna se uz glumu bavi i glazbom koja pa smo je upitali je li to samo na razini ljubavi i hobija ili prelazi i u nešto ozbiljnije.

"Da... 'Glazba daje dušu svemiru, krila umu, let mašti i život svemu što postoji', rekao je Platon, a ja se slažem! Najdraži mi je lijek, no zasad nisam ništa izdala, samo se igram u svom malom kućnom studiju. Sve je to neka alternativa na engleskom, ali još ne znam, možda nešto nekad i objavim. Drago mi je što sam imala prilike raditi autorsku glazbu za predstavu 'Tvorničke postavke' Ksenije Marinković u kazalištu Moruzgva – super iskustvo!" pohvalila se glumica.

1/36 >> Pogledaji ovu galeriju Koncert Aleksandre Prijović u Osijeku - 1 Koncert Aleksandre Prijović u Osijeku - 2 Koncert Aleksandre Prijović u Osijeku - 3 Koncert Aleksandre Prijović u Osijeku - 4 +31 Koncert Aleksandre Prijović u Osijeku - 5 Celebrity Prijovićka se bosa spustila među publiku u Osijeku, a dogodila joj se i mala nezgoda: "Rekli su mi da su mi pukle, ali što sad..."

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić - 1 Nina Badrić - 2 Nina Badrić - 3 Nina Badrić - 4 +26 Nina Badrić - 5 inMagazin Nina Badrić otkriva što je kumovalo drastičnoj promjeni frizure: ''Nije lako capnuti kosu skroz do kraja, još se navikavam''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene