baš zanimljivo!

Ovo je novi poslovni angažman Elle Dvornik, opet se odlučila za isti pothvat kao i ranije u kojemu se odlično snašla!

Ella Dvornik Ella Dvornik Ella Dvornik/Pixsell 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik - 3 Ella Dvornik - 1 Danijela i Ella Dvornik Ella Dvornik - 1 Ella Dvornik i Charles Pearce na ročištu u Puli - 6 Ella Dvornik i Charles Pearce na ročištu u Puli - 4 Ella Dvornik i Charles Pearce na ročištu u Puli - 3 Ella Dvornik Ella Dvornik Ella Dvornik +19 Ella Dvornik Galerija

Već je poznato da je Ella Dvornik svestrana osoba, osim influencerske karijere bavi se i glazbom, a sada je posudila glas u jednom animiranom filmu.

Naša poduzetnica i influencerica Ella Dvornik posudila je glas u nastavku jednog od najboljih animiranih filmova, nastalog u suradnji popularnog studija Disney i Pixar, naziva "Izvrnuto obrnuto 2".

Kći pokojne glazbene legende Dine Dvornika nedavno je otkrila da joj je to bilo baš zabavno iskustvo, ali s obzirom na to da je i ranije sudjelovala u sinkronizaciji filma "Zambezija", ovo joj nije prvo takvo iskustvo. 

Ella je inače 2018. godine pokrenula obrt Cruella, a 2023. otvorila je tvrtku Alterella, kako se zove i njezin glazbeni alter ego.

Prošle godine objavila je objavila debitantski album "Teška vremena za sanjare", a u travnju prošle godine otkrila je kako bi mogla otvoriti dječju igraonicu.

Osim toga, Ella se još bavi influencerskim poslom dugi niz godina. 

Inače, Ella je trenutačno u procesu razvoda od Charlesa Pearcea, s kojim je provela deset godina, od čega četiri u braku, u kojem su dobili kćeri Balie i Lumi.

Pogledaji ovo Ella Dvornik i Charles Pearce Celebrity Obrat u razvodu Elle Dvornik i Charlesa Pearcea: Britanac dobio što je tražio, no ima i jedna zamka

Pogledaji ovo Ella Dvornik Celebrity Ella Dvornik pokazala što je nosila ispod haljine kojom je zagolicala maštu: "Evo da vam otkrijem tajnu…"

Pogledaji ovo Ella Dvornik - 4 Celebrity Nije bilo teško zaključiti da Ella Dvornik ispod ove haljine ne nosi ništa, a svakim pokretom riskirala je otkriti previše!

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Personalizirane kopačke Vatrenih - 16 Personalizirane kopačke Vatrenih - 9 Personalizirane kopačke Vatrenih - 2 Personalizirane kopačke Vatrenih - 3 +22 Personalizirane kopačke Vatrenih - 11 Zanimljivosti Kako izgledaju kopačke u kojima igraju naši Vatreni? Ispisali su posvete obiteljima, a jedan nogometaš posebno se potrudio!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Crkveno vjenčanje Luke i Vanje Modrić Crkveno vjenčanje Luke i Vanje Modrić Crkveno vjenčanje Luke i Vanje Modrić - 10 Crkveno vjenčanje Luke i Vanje Modrić - 11 +25 Crkveno vjenčanje Luke i Vanje Modrić - 5 Celebrity Naš kapetan prije 13 godina suprugu je odveo pred oltar, a sve do danas ostali su jedan od najtajanstvenijih i najskladnijih poznatih parova!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene