Kako se vama sviđa?

Ella Dvornik pohvalila se novim imidžem i detaljem u kojem su svoje prste imale i njene kćerkice: ''Odmah su zahtijevale...''

Ella Dvornik - 1 Ella Dvornik - 1 Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik - 5 Ella Dvornik - 3 Ella Dvornik - 4 Ella Dvornik i Charles Pearce - 2 Ella Dvornik - 2 Ella Dvornik Ella Dvornik - 4 Ella Dvornik - 5 Ella Dvornik - 2 Ella Dvornik - 1 +20 Riva Pauletić i Ella Dvornik Galerija

Ella Dvornik pohvalila se novim-starim imidžem i otkrila da su njezine kćeri Balie i Lumi birale boju u koju će se Ella obojati.

Naša influencerica Ella Dvornik pohvalila se novim imidžem na društvenim mrežama. Iako je već neko vrijeme nosila dulju kosu crvenkaste boje, Ella se sada odlučila na promjenu, a kod odluke o boji puno su joj pomogle i njene kćeri.

Naime, Dvornik se ošišala na dulji bob i obojala u smeđe, kako je već i prije znala nositi, ali ovog puta bio je tu i jedan poseban detalj. Njezine kćeri Balie i Lumi izrazile su želju da mama ima ljubičaste pramenove, a otkrila je i detalje.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ella Dvornik-Pearce (@elladvornik)

''Vratila sam Lob ilitiga long bob. A ljubičasti pramenovi su na zahtjev Balie i Lumi koje su oduševljeno gledale proces iz salona na facetimeu. Lumi je odmah zahtijevala da se skroz pofarbam u ljubičasto ,ali mislim da će ta ideja morati pričekati malo. Šta vi mislite? Jel' mi bolje stoji duga ili kraća kosa?'' upitala je pratitelje, a svoje mišljenje nam i vi možete reći u anketi.

Koja kosa Elli boje stoji?

  • Dulja
  • Kraća

Ukupno glasova:

''Postoji li uopće boja kose, dužina ili tip frizure koji tebi ne stoji dobro? Wow! Fantazija!'' napisala joj je jedna pratiteljica, a ostali su se također složili da Elli sve frizure stoje odlično, ali je većina njih ipak glasala da joj bolje pristaje kraća kosa.

Osim kose, Ella se na fotografiji pohvalila i fantastičnom figurom za koju je dugo bila na dijeti i redovno vježbala pa se sada bez problema hvali ravnim trbuhom i tankim strukom.

Podsjetimo, Balie i Lumi dobila je sa svojim suprugom Charlesom Pearceom s kojim se vjenčala 2019. godine nakon dugogodišnje veze.

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Kraljica Letizia - 8 Kraljica Letizia - 7 Kraljica Letizia - 3 Kraljica Letizia - 2 +23 Kraljica Letizia - 1 Celebrity Vijest o njihovoj ljubavi bila je iznenađenje za sve jer se ona nije uklapala u kraljevske okvire, no danas su jedan od parova u koje se drugi ugledaju

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Lionel Messi Antonela Roccuzzo Lionel Messi i Antonela Roccuzzo Lionel Messi i Antonela Roccuzzo +28 Lionel Messi i Antonela Roccuzzo Zanimljivosti U svoju suprugu zaljubio se još kao dječak, ponovo ih je spojila tragedija, a iako je on puno veća zvijezda, pored nje nitko ne gleda u njega!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene