U omiljenom društvu

Eciji Ojdanić i suprugu u rijetkom zajedničkom izlasku pridružila se i kći, koja je izrasla u pravu ljepoticu!

Ecija Ojdanić sa suprugom i kćeri Ecija Ojdanić sa suprugom i kćeri Darko Tomas/Cropix 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ecija Ojdanić sa suprugom i kćeri Ecija Ojdanić i kći Cvita Ecija Ojdanić i kći Cvita Ecija Ojdanić Ecija Ojdanić Ecija Ojdanić Ecija Ojdanić Ecija Ojdanić Ecija Ojdanić Ecija Ojdanić +19 Ecija Ojdanić Galerija

Ecija Ojdanić na svečanu proslavu Zlatne palme za film "Čovjek koji nije mogao šutjeti" došla je u društvu supruga Roberta Orhela i kćeri Cvite.

U Zagrebu je održana svečana proslava povodom osvajanja Zlatne palme na Filmskom festivalu u Cannesu za film "Čovjek koji nije mogao šutjeti" redatelja Nebojše Slijepčevića i producenata Katarine Prpić i Danijela Peka.

Proslavi je nazočila ekipa filma i brojna druga poznata lice, a posebnu pozornost privukla je glumica Ecija Ojdanić zbog pratnje u kojoj je došla.

Eciji su se u izlasku pridružili suprug Robert Orhel i kći Cvita te su svi troje zagrljeni i nasmijani pozirali fotografima.

Ecija je s redateljem Robertom u braku od 2009. godine, no nemamo ih često priliku vidjeti zajedno u javnosti. Par skupa ima sina Jakova, a Ecija je kćer Cvitu dobila s bivšim suprugom Antom Viljevcem.

Cvita je nedavno proslavila 19. rođendan, a ponosna mama tada joj je uputila čestitku na društvenim mrežama te se zatim pohvalila i njezinim fotografijama s maturalne zabave.

Eciju inače gledamo u hit-seriji "Kumovi" u ulozi Mirjane Bogdan.

Pogledaji ovo Ecija Ojdanić Celebrity Zvijezda Kumova pokazala tijelo u bikiniju, svi se slažu: "Tijelo kao remek-djelo!"

Pogledaji ovo Ecija Ojdanić Celebrity Ecija Ojdanić u Kumovima želi odati počast ženama iz rodne Dalmatinske zagore: "One odrastaju u specifičnom društvenom okviru!"

Pogledaji ovo Ecija Ojdanić Celebrity Ecija Ojdanić pohvalila se velikim uspjehom: ''Unatoč svima koji su govorili nemoj, ostani kod kuće...''

1/36 >> Pogledaji ovu galeriju David Beckham i Harper Beckham - 7 David Beckham i Harper Beckham - 4 David Beckham i Harper Beckham - 1 David Beckham i Harper Beckham - 3 +31 David Beckham i Harper Beckham - 6 Celebrity David Beckham ponosno je pokazao svoju već odraslu kćer, no njihov prisni odnos i dalje izaziva kritike javnosti

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Vjenčanje Davora Lovrena i njegove partnerice - 9 Vjenčanje Davora Lovrena i njegove partnerice - 17 Vjenčanje Davora Lovrena i njegove partnerice - 14 Vjenčanje Davora Lovrena i njegove partnerice - 7 +24 Vjenčanje Davora Lovrena i njegove partnerice - 8 Celebrity Oženio se zgodni brat Dejana Lovrena! Mladence je ispred crkve dočekala bakljada, a sretni nogometaš sve je ponosno snimao

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene