isplivale snimke

Ecija Ivušić na djevojačku zabavu pozvala poznate dame, a pojavila se i bivša manekenka koju više ne viđamo često

Ecija Ivušić Ecija Ivušić Instagram 1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Djevojačka Ecije Ivušić - 3 Djevojačka Ecije Ivušić - 4 Djevojačka Ecije Ivušić - 6 Djevojačka Ecije Ivušić - 7 Djevojačka Ecije Ivušić - 1 Djevojačka Ecije Ivušić - 5 Djevojačka Ecije Ivušić - 8 Ecija Ivušić Ecija Ivušić Ecija Ivušić +6 Ecija Ivušić Galerija

Ecija Ivušć priredila je djevojačku zabavu u hotelu u Makarskoj na koju je, među ostalima, pozvala Nives Celzijus, Snježanu Schillinger i Anteu Kodžoman.

Voditeljica Ecija Ivušić uskoro se udaje za bubnjara grupe Pravila Igre, Gorana Beloševića, a za vikend je organizirala djevojačku zabavu.

Pogledaj i ovo showbuzz Zna što ga čeka Ecija Ivušić uhvatila vjenčani buket, a evo kako je na to regirao njezin dečko Goran koji je sve i zabilježio

S kumom Moranom i prijateljicama je slavila u hotelu u Makarskoj, a među pozvanima su bile i neke poznate dame.

Snimke i fotografije s djevojačke Ecija i uzvanice podijelile su u svojim pričama na Instagramu, a na njima se mogu vidjeti Nives Celzijus, poduzetnica Snježana Schillinger te Antea Kodžoman, bivša manekenka i Kraljica Hrvatske koja je nekoć punila medijske stupce burnim životom, no zadnjih se godine pritajila od javnosti pa je nemamo često priliku vidjeti.

Sve su se za ovu prigodu posebno sredila, a buduća mladenka je zablistala u bjelini.

Fotografije s Ecijine djevojačke zabave pogledajte u galeriji.

Budući mladoženja Goran s prijateljima je slavio na Hvaru, a i on je na Instagramu objavio fotke i videa s momačke zabave i čini se da se odlično proveo.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Goran Belošević (@goran.belosevic)

Par se zaručio u studenom prošle godine, a Goran je Eciju iznenadio romantičnom prosidbom u Italiji, i to nakon samo šest mjeseci veze.

Ranije su za In Magazin otkrili kako će se vjenčanje održati početkom rujna.

"Praktički je onako 90 posto sve spremno. Bilo je malo neke stvari u zadnji tren, ali to je zbog distance jer mi smo cijeli život u Zagrebu i Ecija isto, a vjenčanje je na Korčuli, pa je to malo otežalo neke stvari oko priprema. Bili smo krajem petog mjeseca na Korčuli i definirali još neke stvari koje su visile u zraku. Ali eto bliži se taj dan i bit će prekrasno", ispričao je Goran.2

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Perčin i Momčilo Otašević Momčilo Otašević i Jelena Perčin Momčilo Otašević i Jelena Perčin - 4 Jelena Perčin i Momčilo Otašević (Foto: Bojan Zibar) +13 Momčilo Otašević i Jelena Perčin (Foto: Hana Šmerek) Celebrity Naša lijepa glumica i devet godina mlađi miljenik žena prvom zajedničkom fotkom na Instagramu obradovali obožavatelje!

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Carla Bruni i Nicolas Sarkozy - 1 Carla Bruni i Nicolas Sarkozy - 3 Carla Bruni i Nicolas Sarkozy - 4 Carla Bruni i Nicolas Sarkozy - 5 +19 Carla Bruni i Nicolas Sarkozy - 6 Zanimljivosti Fatalna prva dama razorila je čak dva braka prije nego što se udala za predsjednika, a u šestom desetljeću pojavom još mami muške uzdahe!  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene