bezvremenska ljepotica

Fatalna prva dama razorila je čak dva braka prije nego što se udala za predsjednika, a u šestom desetljeću pojavom još mami muške uzdahe!

Carla Bruni Carla Bruni Simone Siciliani/IPA/Pixsell 1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Carla Bruni i Nicolas Sarkozy - 1 Carla Bruni i Nicolas Sarkozy - 3 Carla Bruni i Nicolas Sarkozy - 4 Carla Bruni i Nicolas Sarkozy - 5 Carla Bruni i Nicolas Sarkozy - 6 Carla Bruni i Nicolas Sarkozy - 7 Carla Bruni i Nicolas Sarkozy - 8 Carla Bruni - 1 Carla Bruni - 3 Carla Bruni - 1 +13 Carla Bruni - 2 Galerija

Carla Bruni i Nicolas Sarkozy snimljeni su na odmoru na Ibizi, a bivša prva dama pokazala je besprijekornu figuru u topiću i vrućim hlačicama.

Bivši predsjednik Francuske Nicolas Sarkozy (67) i njegova supruga Carla Bruni (54) uživali su na odmoru na Ibizi, gdje nikako nisu mogli promaknuti dežurnim paparazzima.

Pogledaj i ovo showbuzz Od svibnja Bivša prva dama pronašla novo zanimanje

Nekadašnja manekenka i pjevačica plijenila je pažnju u vrućim hlačicama u kojima je istaknula svoje vitke noge, a dok ona već godinama uspješno održava besprijekornu liniju, čini se da se bivši predsjednik malo zapustio, jer je bez majice pokazao poveći trbuh.

Par se nije obazirao na znatiželjne poglede i uživali su u vožnji brodom te su čak i izmjenjivali nježnosti, a fotografije su pravi dokaz da su još zaljubljeni kao i prvog dana.

Carla i Nicolas se vjenčali su 2008. godine, kada je on već godinu dana bio predsjednik, a zajedno imaju 10-godišnju kćer Giuliu. Ona iz prethodne veze ima i 21-godišnjeg sina Aureliena, dok on ima još troje djece, dvoje iz braka s Marie-Dominique Culioli te jedno iz braka sa Céciliom Attias.

Prije Sarkozyja, Carlu se povezivalo s nekoliko zvijezda, a dok je bila u svojim dvadesetima, imala je aferu s Mickom Jaggerom dok je on bio u braku s Jerry Hall, a ova veza rezultirala je i njihovim razvodom.

Da voli oženjene muškarce, pokazala je i 2000. godine hodajući s francuskim filozofom Raphaëlom Enthovenom, a on je zbog Bruni također prekinuo petogodišnji brak. S njim je Carla i dobila sina, ali njih dvoje nikada nisu stali pred oltar.

Pričalo se još i da je bila s Ericom Claptonom 1990. godina, a ostale ljubavi Carle Bruni nisu poznate.

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Petar i Andrea Dragojević Petar Dragojević sa suprugom i bebom (Foto: Dnevnik.hr) Petar i Andrea Dragojević Petar i Oliver Dragojević +9 Petar Dragojević - 1 Celebrity Nećak Olivera Dragojevića sa zgodnom suprugom ima petero djece, a ona je zbog njega nedavno napravila neočekivani javni istup!

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Viktorija Rađa Viktorija Đonlić Rađa Dino i Viktorija Rađa Viktorija Đonlić Rađa +2 Viktorija Đonlić Rađa i Dino Rađa Celebrity Viktorija Rađa u bikiniju pokazala opake trbušnjake, no suprug Dino imao je jednu pritužbu: "Niti bravo..."

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene