Bio je to veliki šok

Nikad prežaljeni Aki napustio nas je zauvijek prije dvije godine, a evo i kako je glasilo njegovo pravo ime, koje rijetki znaju!

Aki Rahimovski Aki Rahimovski Ranko Suvar/Cropix 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Aki Rahimovski - 8 Aki Rahimovski - 7 Aki Rahimovski - 9 Aki Rahimovski - 5 Aki Rahimovski - 3 Kristijan i Aki Rahimovski Koncert u čast Akiju Rahimovskom - 2 Koncert u čast Akiju Rahimovskom - 5 Koncert u čast Akiju Rahimovskom - 4 Aki Rahimovski i Husein Hasanefendić Hus (FOTO: Pixsell) +1 Aki Rahimovski Galerija

Aki Rahimovski preminuo je prije dvije godine, no njegove pjesme i glas i danas žive.

Nikad prežaljeni frontmen Parnog valjka Aki Rahimovski zauvijek nas je napustio prije točno dvije godine, iznenada, u dobi od 66 godina, što je domaću glazbenu scenu zavilo u crno.

Aki, pravog imena Aleksandar Rahimovski, rođen je 1955. godine u Nišu, a nedugo nakon toga njegova se obitelj preselila u Skoplje. Sa samo sedam godina krenuo je u glazbenu školu, gdje je učio klavir i pjevanje, a u tinejdžerskim godinama već je djelovao u nekoliko bendova te je bio dio sastava Grupe Vakuum, Krvna braća i Grupe Torr.

Pogledaji ovo Kristijan Rahimovski Celebrity Kiki Rahimovski ocu Akiju posvetio emotivnu objavu za rođendan: "Odmori se od onih koji su te umorili"

Nedugo nakon njegove smrti Parni valjak održao je i emotivan koncert u čast Akiju, a Arenu Zagreb tada su napunile tisuće duša i emocije.

Tisuće okupljenih obožavatelja našeg legendarnog benda pjevalo je s Akijevim sinom Kristijanom Rahimovskim u jedan glas, a osim njega i Parnog valjka na koncertu su nastupili Dino Jelusić, Nina Badrić, Massimo Savić, Pero Galić, Filip Rudan, Neno Belan, Tina Rupčić, Bajaga, Gibonni, Davor Gobac i drugi.

Kako je bilo na koncertu, pogledajte OVDJE

Koncertom "Valjak i prijatelji: Dovoljno je reći… Aki" članovi benda Parni valjak uz pomoć mnogobrojnih glazbenih prijatelja i zajedno s publikom odali su počast čovjeku koji je svojom energijom postao sinonim vrhunskog frontmena i rock-pjevača naših prostora, a čije pjesme i dalje žive.

Jeste li znali Akijevo pravo ime?

  • Znao sam
  • Nisam imao pojma

Ukupno glasova:

Aki Rahimovski iznenada je preminuo 22. siječnja u 67. godini, a iza sebe je, osim sina Kristijana, ostavio i kćeri Edinu i Barbaru, te neutješne kolege iz benda Parni valjak i brojne obožavatelje.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Lopez Jennifer Lopez - 4 Jennifer Lopez, Ben Affleck, Matt Damon i Luciana Barroso Jennifer Lopez - 1 +25 Jennifer Lopez i Ben Affleck - 1 Celebrity Lopez seksi fotkom u donjem rublju napravila pomutnju na društvenim mrežama: "Ben Affleck je pravi srećković!"

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Tatjana Šojić Tatjana Šojić - 1 Tatjana Šojić - 2 Tatjana Šojić - 3 +12 Tatjana Šojić Celebrity Marija iz Lud, zbunjen, normalan glumi u novom Netflixovu hit-filmu, pogledajte koliko se promijenila otkako smo je gledali u popularnoj seriji

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene