Još malo!

Hanina kuma pohvalila se da je stigla u Split gdje ju čeka važan zadatak, a otkrila i tko joj je pravio zanimljivo društvo na putu!

Domenica Žuvela Domenica Žuvela DNEVNIK.hr 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Domenica Žuvela Domenica Žuvela Domenica - 1 Domenica - 2 Domenica - 2 Domenica Domenica +0 Domenica (Foto: Sonja Dvornik) Galerija

Domenica Žuvela objavila je na Instagramu video iz Splita u kojem će biti vjenčana kuma Hani Huljić.

Pjevačica Domenica Žuvela sutra će biti vjenčana kuma svojoj prijateljici Hani Huljić koja će izreći sudbonosno da Petru Graši, a na profilu na Instagramu otkrila je da je stigla u Split gdje će vjenčanje navodno biti održano.

Pogledaj i ovo Hana Huljić na koncertu Petra Graše ovo nije mogla propustiti Trudna Hana Huljić snimljena prvi put nakon objave sretnih vijesti, uživala je na koncertu supruga Petra Graše u Splitu

Naime, 29-godišnja pjevačica objavila je kratki video iz Splita, a u njemu je označila i mladenkina brata Ivana Huljića.

Vjenčanje koje domaća javnost s nestrpljenjem očekuje biti će održano u Splitu, no sve je pod velom tajne. Zna se tek da će Hani biti kuma Domenica, a Petru košarkaš Dino Rađa.

Petar je nedavno gostovao u emisiji "Premijera Vikend Specijal" na televiziji Pink, u kojoj je pričao o vezi s Hanom, planovima za vjenčanje i dolasku prinove.

"To nije tajna, iako smo vidjeli 40 datuma. I Hana i ja smo osobe koje se ne vole pojavljivati u novinama. Nevjerojatno je da smo baš mi bili na toliko naslovnica, osobe koje se ne vole pojavljivati javno. Dogodila se ljubav. Ljubav se treba događati, ne treba se planirati, o ljubavi ne treba previše pričati. To su neke stvari koje čovjek treba gajiti sam u sebi, ne treba se razmetati time. Da, postoji ljubav. Da, događa se jedan predivan period života s osobom koja ti tog trenutka znači najviše i s kojom se planiraš prepustiti i ploviti", rekao je Grašo u emisiji "Premijera Vikend Specijal" na srpskoj televiziji Pink.

Podsjetimo, za vezu Graše i Hane doznalo se u listopadu prošle godine, a par je u siječnju 2022. objavio da čekaju bebu. Hana bi trebala roditi naljeto, a nakon dolaska prinove najavili su još jedno veliko svadbeno slavlje u Splitu.

Grašo je prije Hane bio više od 24 godine u vezi s Danijelom Martinović, a za njihov prekid se doznalo u svibnju prošle godine.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Bella i Gigi Hadid (Foto: AFP) Gigi i Bella Hadid (Foto: AFP) Gigi i Bella Hadid (Foto: Profimedia) Gigi i Bella Hadid (Foto: Profimedia) +0 Bella i Gigi Hadid (Foto: AFP) Celebrity Slavne sestre pozirale kao od majke rođene i srušile društvene mreže, a fotka je zbog jednog detalja poprilično jeziva

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene