"Žena sve zna"

Supruga hrvatskog Colina Farrella posvetila mu emotivnu objavu povodom značajnog dana: "Da uvijek možeš mirno zaspati..."

Dino Rogić i supruga - 4 Dino Rogić i supruga - 4 Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Dino Rogić i supruga - 3 Dino Rogić i supruga - 5 Dino Rogić i supruga - 2 Dino Rogić i supruga - 1 Dino Rogić i Mirna Dizdarević (Foto: Instagram) Dino Rogić - 3 Dino Rogić - 1 Dino Rogić - 2 Dino Rogić, Sara Moser i Ivan Magud Dino Rogić, Sara Moser i Ivan Magud +19 Dino Rogić i Ljubomir Kerekeš Galerija

Dino Rogić kojeg obožavamo gledati u hit seriji "Na granici" kao Juru proslavio je svoj 39. rođendan.

Supruga našeg glumca Dine Rogića, Mirna Dizdarević podijelila je niz dosad neviđenih zajedničkih trenutaka kako bi obilježila njegov 39. rođendan.

Pogledaj i ovo Dino Rogić i Ljubomir Kerekeš Lijepa vijest! Naš simpatični glumac vraća se u skroz novoj ulozi, potpuno drugačijoj od one najnovije u privatnom životu!

Ispod veselog niza u kojem je pokazala mnoštvo avantura kojih su prošli, napisala je:

"Sretan rođendan najboljem mužu! Da putujemo još više, da se smijemo još samo malo više jer i ovo je već previše, da dobiješ ulogu života uz moju pomoć profesionalne bacačice teksta iza kamera, i da znaš da uvijek možeš mirno zaspati pokraj mene kao što to već prakticiraš, često. Nemoj me nervirati, i sretan ti rođendan".

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mirna Dizdarević Rogić (@mirnuld)

"Ma nek ti je sve kako žena kaže, znaš da je upravu", napisao je jedan od pratitelja, a ostali su u komentarima glumcu uputili niz čestitki i lijepi želja.

Jednom prilikom Dino je za naš portal otkrio i ima li sličnosti između lika Jure i njega.

"Jure je napisan lik kojem sam ja dao život, stvoren je iz mojih iskustava, tako da negdje sigurno ima sličnosti sa mnom", rekao je glumac.

Dino i Mirna u bračnu luku uplovili su prošle godine, a on je ispričao i kako se našao u ulozi muža.

"Malo je reći da uživam. Da sam znao da će biti ovako ranije bih se oženio", priznaje glumac, a suprugu je upoznao tijekom studiranja u Sarajevu.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Sonja Kovač - 2 Sonja Kovač - 3 Sonja Kovač - 1 Sonja Kovač - 4 +26 Sonja Kovač - 3 Celebrity Sonja Kovač u seksi badiću s otvorima otvorila sezonu sunčanja: ''Kako je moguće da ti imaš 38 godina?''

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Žanamari Perčić Žanamari Perčić Žanamari Perčić - 2 Žanamari Perčić - 9 +25 Žanamari Perčić - 6 Celebrity Žanamari objavila seksi fotografiju iz bazena, u minijaturnom bikiniju pokazala je sve svoje čari!

 

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene