Zvijezda serije "Na granici"

Hrvatski Colin Farrell osvrnuo se na usporedbe s holivudskim zavodnikom: "Mislim da nas najviše spaja taj jedan detalj"

Dino Rogić Dino Rogić Instagram 1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Dino Rogić - 1 Dino Rogić - 2 Dino Rogić - 3 Dino Rogić Dino Rogić Dino Rogić Dino Rogić Dino Rogić Dino Rogić i Ljubomir Kerekeš Dino Rogić +10 Dino Rogić Galerija

Glumac Dino Rogić, kojeg gledamo u hit-seriji "Na granici", otkrio nam je što misli o usporedbama koje je dobivao na početku karijere.

Naš kazališni, filmski i televizijski glumac Dino Rogić (38) iza sebe ima niz zapaženih uloga, a trenutno ga gledamo u hit-seriji "Na granici" koja se reprizira u programu Nove TV.

Pogledaj i ovo showbuzz Ups! Jure nam je otkrio kako je bilo na snimanju scene gdje je ulovio roditelje na djelu!

Kada se tek pojavio na sceni, prije više od 10 godina, Dina su prozvali hrvatskim Colinom Farrellom, a sada se osvrnuo na te usporedbe.

"Sad je već prošlo dosta vremena od tih usporedbi, u početku, iskreno, nisam vidio nekakvu sličnost, ali sad s odmakom, kad gledam neke njegove starije filmove mogu vidjeti tu sličnost o kojoj su pričali. Colin je moj brat po obrvama i mislim da nas najviše taj detalj spaja", kazao nam je Dino koji se susretao i s usporedbama s Enriqueom Iglesisasom, Jimom Carreyem....

"Gledajte, kao javna osoba dobijem razne usporedbe nekad laskave, a nekad i ne baš tako laskave. Nekad na temelju izgleda, nekad na temelju glume, a nekad bez ikakvih temelja", ističe glumac.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Dino Rogić (@dinorogic)

Serija "Na granici", u kojoj je utjelovio Juru Penavu, popularna je i prilikom repriziranja, a Dina to ne iznenađuje. 

"Nekad se stvari na snimanju jednostavno u startu poslože da ste sigurni da radite projekt koji će biti uspješan, možda je čak bolje reći da jednostavno osjetite da je nešto što radite dobro. Tako je bilo i sa serijom 'Na granici'. Imali smo vrhunski tekst, postava je bila izvrsno posložena i ljudi koji su nas vodili kroz projekt su imali jasnu viziju gdje nas vode", govori Dino kojeg gledatelj često zaustavljaju na ulici i miješaju ga s njegovim likom iz serije.

"Najviše me vole pitati gdje je ćaća", kaže.

A ima li sličnosti između Jure i Dina?

"Jure je napisan lik kojem sam ja dao život, stvoren je iz mojih iskustava, tako da negdje sigurno ima sličnosti sa mnom", govori glumac.

Dina smo gledali i u serijama Larin zbor, Kud puklo da puklo, Bogu iza nogu... Koja mu je od tih uloga ostala u posebnom sjećanju?

"Sad jedan šablonski odgovor: svaka je uloga posebna na svoj način. Ali to je točno. 'Larin izbor' mi je bio prvi susret sa TV serijama, prvi doticaj sa javnim životom. 'Kud puklo da puklo' jedna slatka epizodna uloga. 'Bogu iza nogu' mi je dala jednu drugačiju slobodu u kreiranju lika. Sa svakom ulogom sam nešto dobio i samim tim mi je svaka bila draga na drugačiji način", ističe.

Što se tiče njegova privatnog života, Dino je prošle godine uplovio u bračnu luku, pa nas je zanimalo kako se snašao u ulozi muža.

"Malo je reći da uživam. Da sam znao da će biti ovako ranije bih se oženio", priznaje glumac koji je suprugu Mirnu upoznao dok su oboje studirali u Sarajevu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Dino Rogić (@dinorogic)

Njegova supruga Mirna nije glumica, ali je redateljica pa ima razumijevanja za intimne scene koje Dino mora snimati s kolegicama.

"Ona ima potpuno razumijevanje za sve moje intimne scene. Toliko razumijevanja da ih obično izanaliziramo kad se vratim sa snimanja", šali se glumac.

Što se tiče njegovih planova za 2023. godinu, kaže samo da su šareni i u poslovnom i u privatnom smislu, a za kraj nam je odgovorio na nekoliko blic pitanja.

Film, serija ili kazalište?

"Sve."

Uloga iz snova?

"Mnogo ih je."

Glumački uzor?

"Damir Kustura."

Skriveni talent?

"Trošenje vremena."

Da niste glumac bili biste...

"Mornar."

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 3 Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 1 +25 Ivana Knoll - 2 Celebrity Atraktivna Hrvatica zbog golišavih izdanja postala je svjetska senzacija, a sada u tangicama mami uzdahe u Kaliforniji!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus - 1 Nives Celzijus - 2 Nives Celzijus - 3 Nives Celzijus - 4 +26 Nives Celzijus Celebrity Nives objavila pomalo bizaran video: S dekolteom do pupka pokazala je što voli više od frajera!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene