Lijepa vijest!

Naš simpatični glumac vraća se u skroz novoj ulozi, potpuno drugačijoj od one najnovije u privatnom životu!

Dino Rogić i Ljubomir Kerekeš Dino Rogić i Ljubomir Kerekeš Nova TV 1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Dino Rogić Dino Rogić Dino Rogić i Ljubomir Kerekeš Dino Rogić i Ljubomir Kerekeš Dino Rogić, Sara Moser i Ivan Magud Dino Rogić i Mirna Dizdarević (Foto: Instagram) Dino Rogić, Lucia Glavich, Nadia Cvitanović, Martina Stjepanović (Foto: Instagram) Glumac Dino Rogić (Foto: Dnevnik.hr) Dino Rogić (Foto: IN Magazin) Dino Rogić (Foto: IN Magazin) +8 Dino Rogić (FOTO: Instagram) Galerija

Dino Rogić dio je glumačke ekipe koju ćemo uskoro gledati u seriji "Bogu iza nogu".

Dobro poznato glumačko lice svim gledateljima Nove TV, 37-godišnji Dino Rogić vraća se na male ekrane i to u seriji "Bogu izu nogu" čije emitiranje uskoro počinje.

Pogledaj i ovo Filip Juričić Miljenik ženske publike Jedan od naših najzgodnijih glumaca iznenadio rijetkim pojavljivanjem u javnosti, ovaj put s njim nije bila i žena koja mu je zarobila srce!

Dinu smo posljednji put gledali u hit-seriji Nove TV "Na granici" u kojoj je utjelovio Juru Penavu, a od toga se u njegovu životu dosta toga promijenilo, no najveća novost je da je od nedavno u sretnom braku.

Glumac je prije nekoliko mjeseci pred oltar odveo svoju dugogodišnju djevojku Mirnu Dizdarević , a fotografiju s vjenčanja objavio je i na svom profilu na Instagramu. On je bio elegantan u tamnom odijelu, a Mirna je blistala u bijeloj sako-haljini, s bijelim buketom u rukama.

A nešto prije najljepšeg dana u životu slijedio je povratak najdražem poslu, iako u nešto drugačijim uvjetima zbog pandemije koronavirusa.

"U doba prvog vala pandemije bilo je dosta promjena vezano za snimanje, gdje smo se naravno morali prilagoditi situaciji takvoj kakva je. Situacija sa snimanjem nije postala ništa teža nego prije, koliko je zapravo postala neizvjesnija u smislu što će se dogoditi sa čitavom situacijom, a samim time i sa snimanjem", otkrio je Dino.

Dino se prisjetio i nekih zabavnih zgoda sa seta, priznao nam je i je li bilo nekih spački.

"Kako snimamo jako duhovite scene, svaki dan nam je prepun zgoda od ranog jutra do povratka kući. Zapravo najviše vremena provodim sa župljankama svoje župe. Ovim putem bih i pohvalio dame koje su startale kao statistice, ali su na kraju jako brzo postale dio glumačke obitelji bez kojih sigurno ne bi bilo toliko zabavno", zaključio je.

Dino u seriji igra ulogu don Dubravka, pitali smo ga postoje li neke sličnosti između njih dvojice.

"Sličnost je u tome što i ja i Don Dubravko volimo svoj posao i trudimo se sizifofski mijenjati stvari koje se ili ne mogu ili jako teško mijenjaju", priznao je Dino, a mi jedva čekamo da vidimo u novim avanturama negdje u "Bogu izu nogu".

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Nicole Kimpel, Antonio Banderas (Foto: Getty Images) Antonio Banderas i Nicole Kimpel (Foto: Getty) Antonio Banderas i Nicole Kimpel (Foto: Getty) Antonio Banderas i Nicole Kimpel (Foto: Getty) +3 Antonio Banderas i Nicole Kimpel (Foto: Getty) Celebrity Vitke noge njegove 22 godine mlađe djevojke sve su zasjenile, a i on sam ju nije mogao prestati obasipati nježnostima

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene