fabijanov komentar je najbolji!

Bilman iznenadio objavom posvećenom Martini Tomčić, unatoč žestokom sukobu koji su imali u Supertalentu brzo mu je uzvratila!

Davor Bilman i Martina Tomčić Davor Bilman i Martina Tomčić Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Davor Bilman i Martina Tomčić Martina Tomčić Martina Tomčić Martina Tomčić Martina Tomčić Martina Tomčić Martina Tomčić Martina Tomčić Martina Tomčić Martina Tomčić +19 Martina Tomčić Galerija

Davor Bilman objavio je fotografiju na kojoj pozira s kolegicom iz žirija showa Supertalent Martinom Tomčić.

U showu Supertalent nisu rijetke nesuglasice među članovima žirija, a najčešće se u mišljenjima razilaze Davor Bilman i Martina Tomčić.

No Bilman je sada na društvenim mrežama pokazao da, kad se kamere ugase, sve trzavice stavljaju po strani i da između njega i Martine postoji pravo prijateljstvo.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Davor Bilman (@davorbilman)

"Kad neće ona objaviti neku našu fotku, moram ja! Gledamo se večeras. Tko vam se čini sretniji na slici Martin Tomčić ili ja?" napisao je Davor, a Martina mu se odmah javila u komentarima.

"Samo ljubav, mili moj", poručila mu je.

Na fotografiju je reagirao i njihov kolega iz žirija Fabijan Pavao Medvešek.

"Fotomontaža", napisao je Fabijan i sve nasmijao svojim komentarom.

"Tigrica i tihi mačak", "Alfa i omega", "Lijepi moji", još su neki od komentara koje su dobili.

Tijekom šeste epizode Supertalenta Davor i Martina žestoko su se obračunali zbog kandidatkinje Andree Kočić, no očito je da je sve to dio njihovog posla. 

Martina se uoči šeste audicijske emisije pohvalila i svojim izdanjem za show. Pozirala je u dugačkoj crnoj haljini sa zlatnim detaljima, koje je uskladila sa šminkom, a stajlingom je oduševila pratitelje.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Martina Tomčić (@martina.tomcic)

"Prekrasna", "I stas i glas", neki su od komplimenata koje je dobila.

Martina je ranije za naš portal progovorila o svojem odnosu s ostalim članovima žirija.

"Najviše mi uvijek nedostaje Davor, a onda i Fabijan i Maja. Iako se sa Davorom najrjeđe viđam, zapravo se uopće ne viđam, tako da bi mi onda još više falio, a Maju i Fabijana viđam gotovo na tjednoj bazi i super mi je s njima", priznala nam je Martina.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Beatrice, Supertalent - 1 Beatrice, Supertalent - 2 Beatrice, Supertalent - 3 Beatrice, Supertalent - 4 +4 Beatrice, Supertalent - 5 Celebrity Sigurni smo da apsolutno nitko nije bio spreman na vještinu kojom se ova žena došla predstaviti u Supertalent, žiri je sve gledao u šoku i nevjerici!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Hana Huljić Hana Huljić Hana Huljić - 4 Hana Huljić - 5 +25 Hana Huljić - 2 Celebrity Hana Huljić oglasila se na društvenim mrežama nakon nekoliko mjeseci i podijelila lijepe vijesti!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene