njezina najveća podrška

Majka Danijele Martinović ponosno je stala uz svoju kćer, a na prvi pogled je jasno što je pjevačica naslijedila od nje!

Danijela Martinović s majkom Ivkom Danijela Martinović s majkom Ivkom Boris Scitar/Pixsell 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Martinović s majkom Ivkom Danijela Martinović s majkom Ivkom Promocija knjige Danijele Martinović Danijela Martinović i Josip Plavić Danijela Martinović i Josip Plavić Promocija knjige Danijele Martinović Promocija knjige Danijele Martinović Danijela Martinović Danijela Martinović Danijela Martinović i Josip Plavić +19 Danijela Martinović - 4 Galerija

Danijeli Martinović na promociji nove knjige "Tuširanje duše" pridružila se njezina majka Ivka.

Pjevačica Danijela Martinović održala je promociju svoje nove knjige "Tuširanje duše".

Na imanju u blizini Zagreba okupila je svoje najmilije, a osim dečka Josipa Plavića, uz nju je bila i njezina majka Ivka.

Danijelina mama nije mogla sakriti koliko je ponosna na svoju kćer i dok su pozirale zajedno razvukla je široki osmijeh, koji je pjevačica očigledno naslijedila od nje.

Roditelji su Danijeli najveća podrška od početka karijere i baš su se nedavno pojavile njihove zajedničke fotografije iz 2005. godine, s promocije njezina albuma "Oaza".

Veliku podršku pjevačica ima i od svojeg novog partnera, s kojim je na promociji knjige neprestano izmjenjivala nježnosti.

Podsjetimo, za vezu Josipa i Danijele doznalo se početkom ove godine. Josip je kriminalističku inspektor i upoznali su se kada je Danijela podnijela prijavu za krađu identiteta preko interneta.

Prije njega bila je u dugogodišnjoj vezi s Petrom Grašom, a iza sebe ima i brak s Markom Perkovićem Thompsonom.

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Zdravko Mamić Zdravko Mamić Zdravko Mamić Zdravko Mamić +9 Zdravko Mamić Celebrity Osvanula nova fotografija Zdravka Mamića i mlade Hercegovke koju ljubi već mjesecima, zajedno su se zabavljali na svadbi dinamovca!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Tara Thaller i Mateo Cvenić Daria Lorenci Flatz i Ivan Jarnec Daria Lorenci Flatz i Ivan Jarnec Tara Thaller i Faris Pinjo +26 Tara Thaller i Mateo Cvenić - 1 Celebrity Naša lijepa glumica nakon vijesti o razvodu vratila se u naručje svojeg mentora, evo što ih je ponovno spojilo!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene