Najveća podrška

Ponosnu mamu Danijele Martinović ponijele su emocije tijekom kćerina nastupa: "Suze sam pustila"

Danijela Martinović Danijela Martinović Miroslav Lelas/Pixsell 1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Martinović Danijela Martinović Danijela Martinović Izabela Martinović Danijela Martinović - 4 Danijela Martinović s roditeljima Danijela Martinović - 3 Danijela Martinović - 2 Danijela Martinović - 1 Danijela Martinović - 3 +7 Danijela Martinović Galerija

Danijela Martinović nastupila je na Splitskom festivalu s pjesmom "Fortunata", za koju je dobila treću nagradu publike, a iz prvog reda pratila ju je njezina majka koja je za DNEVNIK.HR prokomentirala nastup svoje kćeri.

Pjevačica Danijela Martinović vratila se na Splitski festival nakon dugih 7 godina s pjesmom "Fortunata" za koju je osvojila treću nagradu publike.

Pogledaj i ovo Danijela Martinović ne krije oduševljenje Danijela Martinović o novoj važnoj osobi u svojem životu: "Odmah sam znala da se dogodilo nešto posebno"

Iz prvog reda podržala ju je i majka koja je prije festivala bila zabrinuta zbog jedne stvari.

"Mama je moja izuzetno smiješna jer ja sam zaista u njenom životu, a to vjerojatno svaka mama tako doživljava, zaista djevojčica. Kad joj je Izabela rekla mama Danijela ima jednu prekrasnu pjesmu s kojom ide na Splitski festival i onda ja ona doslovno sva zabrinuta rekla stvarno, a hoće li je primiti", ispričala je Danijela za IN Magazin.

No nakon Danijelina nastupa, mama je pucala od ponosa

"Super mi je bilo, oduševljena sam, suze sam pustila. Zbilja je super otpjevala, sve je bilo famozno. Mama je zadovoljna", kratko je prokomentirala Danijelina majka za DNEVNIK.HR.

Danijelu je, osim mama, došla podržati i sestra Izabela Martinović.

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Rozga - 2 Jelena Rozga - 3 Jelena Rozga - 1 Ivan Pažanin +17 Jelena Rozga Celebrity Rozga istaknula bujni dekolte u haljini s izrezom na trbuhu, na istom mjestu bio je i naš chef s kojim je povezuju već neko vrijeme!

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Domenica Žuvela i Mia Dimšić Domenica Žuvela i Mia Dimšić Hana Huljić i Domenica Žuvela Hana Huljić i Domenica Žuvela +22 Domenica Žuvela Celebrity Zbog pripijene haljine s prorezom za Domenicom se svi okretali, a zabavljala se u društvu Mije Dimšić!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene