Veliko slavlje za ljepoticu!

Bivša Kraljica Hrvatske pohvalila se važnim danom za najmlađu kćer: ''Emotivno mi je to...''

Danijela Gračan - 2 Danijela Gračan - 2 PR 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela i Ema Gračan - 3 Danijela i Ema Gračan - 1 Danijela Gračan - 1 Danijela Gračan Danijela Gračan Danijela Gračan Danijela Gračan Danijela Gračan Ema Gračan Danijela Gračan +18 Danijela Gračan Galerija

Naša bivša misica Daniela Gračan pohvalila se lijepom proslavom u svojoj obitelji, njezina najmlađa kći Alma proslavila je 18. rođendan.

Daniela Gračan bila je Kraljica svijeta 1989. godine, a ostala je i jedna od hrvatskih najpoznatijih misica. No malo tko zna da Daniela ima i tri prekrasne kćeri koje su naslijedile majčinu ljepotu i figuru, Emu, Almu i Lauru.

A bivša misica sad se pohvalila velikim slavljem koje je pripremila jednoj od njih.

Najmlađa Alma postala je punoljetna, a Daniela je za Tportal otkrila kako su taj važni dan proslavili.

''Almi smo organizirali pravi retro party. Iznajmili smo kinodvoranu u našem malom Lovranu. Ona je pozvala 80-ak svojih prijatelja iz škole u Rijeci, iz Zagreba i Vrbnika. U ponoć smo dočekali rođendan. Još dan prije u kinu se prikazivao film, a već u subotu ujutro tehničari su razmontirali gledalište. Nakon toga sam s prijateljicama i sestrom uređivala dvoranu i slagala balone (nismo imali dekoratera), a namještaj smo nosili od kuće'', otkrila je Daniela.

''Ema i prijateljica Stela napravile su catering, pobrinule su se za svu hranu i piće. Suprug i ja smo samo čestitali, otplesali valcer i ostavili djecu da se zabavljaju. Ovo je bila njezina zabava, a ovu nedjelju planiramo obiteljsko okupljanje jer najstarija Laura (nje nije bilo jer je bila u Palma de Mallorci s kolegicama s faksa) ima rođendan 10. listopada, a Ema slavi 15. listopada. Emotivno je to… sad više nemam maloljetno dijete'', dodala je za Tportal.

Alma, inače, nosi ime Danieline majke, a misica je nedavno priznala da joj Alma od sve tri kćeri najviše sliči. Ema je ta koja je krenula maminim stopama, a 2018. godine i ona sama bila je Kraljica Hrvatske.

Inače, Daniela je bila Kraljica svijeta 1989. godine, ali njezin život nije dalje otišao u smjeru manekenstva, već se posvetila obrazovanju i karijeri i postala je profesorica i predstojnica Zavoda za turizam na Fakultetu za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu u Opatiji.

Usto se posvetila i mirnom obiteljskom životu, a sreću je pronašla uz sedam godina starijeg nogometnog trenera Nenada Gračana.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ema Gračan (@ema_gracan)

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Ecija Ivušić Ecija Ivušić - 2 Ecija Ivušić - 3 Ecija Ivušić - 4 +17 Ecija Ivušić - 1 Celebrity Trudna Ecija Belošević pozirala u toplesu, poveći goli trbuh došao je do izražaja, a ove prizore objavila je iz posebnog razloga!

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Aleksandra Prijović - 7 Aleksandra Prijović Aleksandra Prijović Aleksandra Prijović - 4 +28 Aleksandra Prijović Zanimljivosti Ovo je pjesma srpske folk-zvijezde koja u rasprodanim arenama izazove najveću reakciju i s njom je svi pjevaju u isti glas!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene