Kopa po prošlosti

Danas ima svjetsku slavu, a bila je sasvim obična djevojčica

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jedna je od najslavnijih manekenki na svijetu otvorila je svoj privatni obiteljski album kako bi saznala svoju povijest.

Dio popularne TV emisije 'Who Do You Think You Are?' na TLC-u postala je i slavna manekenka Cindy Crawford.

Pogledaj i ovo Kim Kardashian - 2 Kakav pogled! Pogledajte novu luksuznu nekretninu koju si je priuštila članica najomraženije obitelji u Hollywoodu

Danas 47-godišnja ljepotica željela je saznati više o svojem podrijetlu i svojoj obitelji kako bi se mogla bolje povezati s njima. Kopanje po prošlosti nikada nije lako, a Cindy je podijelila i nekoliko privatnih fotografija iz obiteljskog albuma.

>> Heidi Klum kao 9-godišnjakinja potpuno neprepoznatljiva

'Znam da su moji roditelji rođeni u Americi i prilično sam sigurna da su i baka i djed. Mi smo samo obična američka obitelj. Bilo bi zanimljivo imati neke poznate rođake, no prije svega želim upoznati svoju povijest', rekla je svjetski poznata manekenka. Put ju je odveo u Englesku, pa u Njemačku gdje je otkrila kako je u rodu s nekim kraljevskim obiteljima.

To je tek dio priče koju je Cindy otkrila jer se njezino istraživanje pretvorilo u nekoliko epizoda, no ovoga je puta otkrila obiteljski album i svoje bezbrižne dane. Evo i galerija!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene