život je ne mazi

Holivudska slatkica u rijetkom izlasku pokazala kako se nosi sa strašnom dijagnozom, iza nje je već jedna teška bitka koju je dobila!

Christina Applegate Christina Applegate Afp 1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Christina Applegate - 1 Christina Applegate - 2 Christina Applegate - 3 Christina Applegate Christina Applegate Christina Applegate, David Faustino i Katey Sagal Christina Applegate i Katey Sagal Christina Applegate i Katey Sagal Christina Applegate i Katey Sagal Christina Applegate i Katey Sagal +14 Christina Applegate i Katey Sagal Galerija

Christina Applegate pojavila se na dodjeli nagrada Critics' Choice Awards nakon što je otkrila da joj je dijagnosticirana multipla skleroza.

Glumica Christina Applegate (51), legendarna Kelly Bundy iz serije "Bračne vode", pojavila se na prvoj dodjeli nagrada otkako je otkrila da joj je dijagnosticirana multipla skleroza.

Pogledaj i ovo Christina Applegate "Što nije u redu s ljudima?" Glumica pokazala kakve komentare dobiva dok prolazi kroz teško razdoblje: "Ne izgledaš tako zbog bolesti, nego zbog plastičnih operacija"

Na svečanu dodjelu Critics' Choice Awardsa došla je sa štapom, a u pratnji joj je bila 11-godišnja kći Sadie Grace. Iako su preskočile crveni tepih, mama i kći kasnije su spremno pozirale fotografima, a Christina je jednu fotografiju objavila na svojem profilu na Twitteru, gdje je objasnila zašto je njezinoj kćeri stopalo bilo u gipsu.

"Sinoć smo bile zanimljiv par. Ona je prošli tjedan slomila gležanj, a ja... MS", napisala je glumica uz fotku, a obožavatelji su joj u komentarima uputili svoju podršku.

Christina je vijest o svojoj dijagnozi obznanila u kolovozu 2021. godine.

"Da, napunila sam 50. I imam multiplu sklerozu. Bolest je zaista teška. Svima vam šaljem puno ljubavi na današnji dan. Mnogi pate danas i mislim na sve vas. Nadam se da ćemo smoći snage uzdignuti glave. Moja je danas na jastuku, ali borim se", napisala je tada na Twitteru.

Multipla skleroza dijagnosticirana joj je dok je snimala posljednju sezonu serije "Ubojite prijateljice", zbog čega je uzela petomjesečnu pauzu kako bi mogla započeti liječenje, a nedavno je progovorila o poteškoćama s kojima se zbog toga suočila.

"Imala sam obvezu. Šefovi su htjeli da stanemo, ali rekla sam da moramo sve dovršiti, ali pod mojim uvjetima", ispričala je u intervjuu za The New York Times i dodala kako joj je pauza dobro došla.

"Morala sam procesuirati svoj gubitak života, gubitak tog dijela sebe, tako da mi je trebalo to vrijeme", priznala je, a najavila je da će vrlo vjerojatno uzeti pauzu od glume.

U studenom prošle godine Christina je dobila zvijezdu na Stazi slavnih u Hollywoodu, gdje se pojavila prvi put u javnosti nakon što joj je dijagnosticirana multipla skleroza.

"Ovo je prvi put da će me netko vidjeti onakvu kakva jesam. Udebljala sam se 18 kilograma i ne mogu hodati bez štapa. Želim da ljudi znaju da sam vrlo svjesna svega toga", napisala je na Twitteru prije događaja.

Iza glumice je i borba s karcinomom dojke koju je dobila.

Inače, Christina je kćer dobila s glazbenikom Martynom LeNobleom, s kojim je u braku od 2013. godine. Prije njega bila je pet godina u braku s glumcem Jonathanom Schaechom.

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Dvina Meler Dvina Meler Dvina Meler Dvina Meler +11 Dvina Meler Nekad i sad Prije 25 godina bila je najljepša sportašica Hrvatske i Europe, pokorila je i modne piste, a evo što radi otkako se povukla iz javnosti

1/40 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 3 Ivana Knoll - 3 Ivana Knoll - 1 +35 Ivana Knoll Celebrity Ivana Knoll na meti kritika zbog novih razgolićenih fotografija: "Pretjerala si, promijenila si cijeli oblik!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene