Imamo odgovor

Dirljivi hit sve osvojio – No znate li tko ga uopće pjeva?

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Spot za pjesmu 'Say Something' već je pogledalo oko 50 milijuna ljudi na Youtubeu.

Zabavni, poetični i drukčiji. Ian Axel i Chad Vaccarino, poznatiji kao duo A Great Big World, izdali su svoj album prvijenac 'Is There Anybody Out There?'.

Pogledaj i ovo showbuzz Lines and Colours i Sementa Rajhard Mladi i talentirani - Suradnja koja će oduševiti sve ljubitelje glazbe!

Mladi i talentirani - Suradnja koja će oduševiti sve ljubitelje glazbe!

Šira publika primijetila ih je prošle godine zahvaljujući popularnoj TV seriji Glee i pjesmi 'This Is the New Year'. Međutim, uspjeh se dogodio s pjesmom 'Say Something'.

Nakon što su je izveli u emisiji 'So You Think You Can Dance', dotaknuli su srca mnogih, ali najviše Christine Aquilere koja ih je odmah i kontaktirala:

'Dobili smo njen e-mail koji je bio napisan poput poezije povezane s pjesmom. Rekla nam je da želi raditi s nama, a mi smo bili potpuno van sebe zbog toga. Nismo mogli vjerovati! Tjedan nakon, bili smo u Los Angelesu u studiju s njom i pjesma je postala duet. Sada je više univerzalna i lakše se je poistovjetiti s njom. Sve što se dogodilo nakon toga je ostvarenje snova. Kao da smo cijeli život preživjeli u par mjeseci', komentira Axel.

Nakon fantastične izvedbe s Christinom u TV showu 'The Voice, pjesma se popela na prvom mjesto na iTunesima, a spot je u tri mjeseca skupio gotovo 50 milijuna klikova na YouTube kanalu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene