Humanitarna večer

Naslijedila od bake nevjerojatnu ljepotu: Unuka pokojne Grace Kelly blistala na balu pa objavila zaruke

Charlotte Casiraghi (Foto: Profimedia) - 7 Charlotte Casiraghi (Foto: Profimedia) - 7 Profimedia 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Charlotte Casiraghi (Foto: Profimedia) - 7 Charlotte Casiraghi (Foto: Profimedia) - 6 Charlotte Casiraghi (Foto: Profimedia) - 4 Charlotte Casiraghi (Foto: Profimedia) - 5 Charlotte Casiraghi (Foto: Profimedia) - 3 Charlotte Casiraghi (Foto: Profimedia) - 2 +0 Charlotte Casiraghi (Foto: Profimedia) - 1 Galerija

Charlotte Casiraghi zaručila se za producenta Dimitrija Rassama.

Glamurozna unuka legendarne Grace Kelly zaručila se za producenta Dimitrija Rassama. Par je stigao na humanitarni bal u Monacu, gdje su potvrdili zaruke. Prelijepa Charlotte Casiraghi zaručila se za Dimitrija nakon godinu dana veze. Djevojka je pokazala dijamantni prsten, a oboje su blistali.

Pogledaj i ovo Charlotte Casiraghi i Dimitri Rassam (Foto: Profimedia) Svi su očekivali svadbena zvona Prije četiri mjeseca postali roditelji sinčića, a sada otkazali zaruke i vjenčanje

Zadovoljna izborom je i njezina mama Caroline, koja je na bal stigla u društvu modnog dizajnera Karla Lagerfelda. Navodno će se vjenčati ovog ljeta, i to na Siciliji. Humanitarni događaj bio je prilika da se potvrdi sretna vijest, ali i oda još jednom počast nikad prežaljenoj princezi Grace.

Upravo u njezinu čast pokrenula je spomenuta humanitarna udruga, koja nosi i njezino ime. Charlotte je od svoje bake naslijedila ljepotu i eleganciju, a pokazala je to i na gala večeri, noseći kreaciju Yves Saint Laurenta.

Charlotte Casiraghi (Foto: Profimedia) - 1 Charlotte Casiraghi (Foto: Profimedia) - 1 Foto: Profimedia

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene