''Pišite što hoćete, ali...''

Charles Pearce iznenadio objavom o razvodu od Elle Dvornik: ''Ja nisam bio taj koji je varao''

Charles Pearce - 3 Charles Pearce - 3 Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Charles Pearce - 1 Charles Pearce - 2 Charles Pearce Ella Dvornik i Charles Pearce na ročištu u Puli - 8 Ella Dvornik i Charles Pearce na ročištu u Puli - 7 Ella Dvornik i Charles Pearce na ročištu u Puli - 6 Ella Dvornik i Charles Pearce na ročištu u Puli - 5 Ella Dvornik i Charles Pearce na ročištu u Puli - 4 Ella Dvornik i Charles Pearce na ročištu u Puli - 2 Ella Dvornik i Charles Pearce na ročištu u Puli - 1 +19 Charles Pearce - 2 Galerija

Bivši suprug Elle Dvornik ozbiljno se naljutio na domaće medije zbog navodno lažnih napisa o razlozima rastave s našom influencericom.

Charles Pearce oglasio se na Instagramu o svojoj vezi i braku s Ellom Dvornik.

Pogledaji ovo Ella Dvornik Celebrity Ella Dvornik objavila je prvu fotografiju s mladim producentom za kojeg se šuška da joj je novi partner, o svemu mudro šute!

Svojom pričom na Instagramu šokirao je javnost, a prije toga najavio je da nešto sprema uz GIF ''Učitavanje u tijeku''.

"Upoznali smo se 2013. u Kopenhagenu, gdje je ona živjela. Pitao sam je hoće li se preseliti u London ili me više nikad neće vidjeti 14. veljače 2014. Doselila se k meni nekoliko dana kasnije. Došla je u London s manje od tisuću eura, što je, ironično, provizija koju je zaradila na meni", napisao je uz članak u kojem piše da su se upoznali u Londonu i da se nisu mogli ranije vjenčati u SAD-u jer "Ella nije imala vizu".

"Pišite što želite o meni, ali ne lažite o stvarima koje tako lako mogu pobiti. P. S. Imam 47 godina. P. P. S. Ja nikad nisam bio taj koji je varao u našoj vezi, do današnjeg dana", dodao je.

Pogledaji ovo Ella Dvornik - 1 Celebrity Ella Dvornik prvi je put objavila fotografiju iz svog novog doma u Zagrebu, poseban prizor podijelila je s pratiteljima: "Novi pogled..."

Charlesa su naljutili domaći medijski napisi o njihovu razvodu, a s obzirom na to da on ne govori hrvatski, mnogi su prenosili samo Ellinu stranu priče.

Pogledaji ovo Stan Elle Dvornik Celebrity Emotivna Ella Dvornik najavila veliku životnu promjenu i pokazala što je čeka: "Falit će mi, ali moram"

Ipak, o njihovu razvodu i dalje se ne zna puno jer je suđenje zatvoreno za javnost.

Podsjetimo, Ella i Charles zajedno su proveli 10 godina, od čega četiri u braku, a zajedno imaju i dvije kćeri, Balie i Lumi. Živjeli su u Balama, u koje Charles i dalje redovno svraća.

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Doček Baby Lasagne na trgu - 1 Doček Baby Lasagne na trgu - 3 Doček Baby Lasagne na trgu - 2 Doček Baby Lasagne na trgu - 4 +28 Doček Baby Lasagne na trgu - 6 Celebrity Najpoznatiji eurovizijski portal objavio snimku s dočeka Baby Lasagne: ''Junak Hrvatske vratio se kući!''

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Karleuša - 6 Nemo pobjednik Eurosonga 2024 Nemo Nemo - 9 +26 Jelena Karleuša - 5 Celebrity Jelena Karleuša misli da je bila inspiracija Nemu za stajling na Eurosongu, objavila je i fotke pa procijenite sami

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene