iznenadila izgledom

Celine Dion snimljena u javnosti prvi put nakon gotovo četiri godine i vijesti da boluje od neizlječive bolesti!

Celine Dion Celine Dion Profimedia 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Celine Dion - 1 Celine Dion - 2 Celine Dion - 3 Celine Dion - 4 Celine Dion - 5 Celine Dion - 4 Celine Dion - 3 Celine Dion - 1 Celine Dion Celine Dion +18 Celine Dion (Foto: Profimedia) Galerija

Celine Dion pojavila se na NHL utakmici u Las Vegasu nakon gotovo četiri godine skrivanja od javnosti.

Glazbena diva Celine Dion (55) snimljena je u javnosti prvi put nakon tri i pol godine.

Kanadska pjevačica pojavila se na NHL utakmici u Las Vegasu, gdje je bodrila svoj omiljeni klub Montreal Canadiens, a društvo su joj pravili njezini sinovi Rene-Charles, Nelson i Eddy.

Nakon utakmice pjevačica se družila s igračima u svlačionici, gdje je s njima pozirala i za fotografije koje su objavljene na Instagramu. Pjevačica je izgledala odlično raspoloženo, što je obradovalo njezine brojne zabrinute obožavatelje.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Céline Dion (@celinedion)

"Moji dečki i ja odlično smo se zabavili s igračima Montreal Canadiens nakon utakmice protiv Vegas Golden Knightsa", napisala je Celine na društvenoj mreži.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli chantalmachabee (@chantalmachabee)

"Divan posjet. Cijeli je tim jako sretan što smo upoznali tebe i tvoju obitelj. Hvala ti, Celine", napisala je na Instagramu Chantal Mashaby, PR predstavnica kanadskog kluba.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Les Cinq Céline Dion Brasil (@lescinqceline)

Podsjetimo, glazbenoj divi dijagnosticiran je sindrom ukočene osobe, koji uzrokuje nekontroliranu zategnutost mišića.

Celine je tešku dijagnozu podijelila s javnosti u videu koji je objavila na profilu na Instagramu u prosincu prošle godine.

Radi se o rijetkoj neurološkoj bolesti koja obično progresivno napreduje i može dovesti do ukočenosti cijelog tijela, a time i do nepokretnosti oboljele osobe.

Bolest je zasad još neizlječiva, no napredak se može usporiti tretmanima, a Celine je otkrila da po tom pitanju poduzima sve što može.

Uplakana Celine u videu je tada obznanila i da zbog bolesti otkazuje svoju svjetsku turneju "Courage", u sklopu koje je trebala nastupiti i u Zagrebu.

Celine je prvi put zabrinula obožavatelje u siječnju prole godine kada je objavila da odgađa sjevernoamerički dio svoje turneje zbog ustrajnih zdravstvenih problema.

Zadnji koncert Dion je održala u ožujku 2020., u Newarku u Sjedinjenim Državama, kada je i posljednji put snimljena u javnosti. Nakon pedesetak koncerata u Sjevernoj Americi, njezina svjetska turneja bila je prekinuta zbog pandemije bolesti COVID-19.

Celine Dion jedna je od najpopularnijih pjevačica na svijetu, a proslavila se, među ostalim, pjesmom "My Heart Will Go On", originalnom temom napisanom za film Titanic 1997. godine.

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Plechinger i Bruno Kovačić - 6 Ivana Plechinger i Bruno Kovačić - 4 Ivana Plechinger i Bruno Kovačić - 3 Ivana Plechinger i Bruno Kovačić - 1 +22 Ivana Plechinger i Bruno Kovačić - 5 Celebrity Prepoznajete li ovaj domaći par? Ovih dana proslavili su srebrni pir, a njihovu ljubav prije 11 godina uzdrmao je dramatičan događaj  

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Courteney Cox - 2 Courteney Cox - 3 Courteney Cox - 1 Courteney Cox - 4 +17 Courteney Cox - 5 Celebrity Monica iz "Prijatelja" prvi put u javnosti nakon smrti svoga Chandlera, nije mogla sakriti koliko joj je teško

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene