Tužna vijest

Legendarni Apollo Creed iz filmova o Rockyju preminuo je u dobi od 76 godina, obitelj se oprašta od njega: "Bio je iznimno ljudsko biće"

Carl Weathers - 3 Carl Weathers - 3 Profimedia 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Carl Weathers - 7 Carl Weathers - 6 Carl Weathers - 8 Carl Weathers - 2 Carl Weathers - 3 Carl Weathers - 9 Carl Weathers - 5 Carl Weathers - 4 +0 Carl Weathers - 1 Galerija

Carl Weathers preminuo je u dobi od 76 godina.

Američki glumac Carl Weathers poznat po svojoj ulozi Apolla Creeda iz legendarnog filma "Rocky" preminuo je u dobi od 76 godina, prenosi Daily Mail.

Carl je bio najpoznatiji po ulozi suparnika Rockyja Balboe, a koji mu je postao boksački mentor u četiri filma o Rockyju, preminuo je mirno 1. veljače, a tužnu je vijest objavila njegova obitelj u službenoj izjavi.

"Duboko smo ožalošćeni što javljamo da je Carl Weathers preminuo. Preminuo je mirno u snu u četvrtak, 1. veljače 2024. godine. Carl je bio iznimno ljudsko biće koje je živjelo izvanredan život. Svojim doprinosom filmu, televiziji, umjetnosti i sportu ostavio je neizbrisiv trag i prepoznat je u cijelom svijetu i među generacijama. Bio je voljeni brat, otac, djed, partner i prijatelj", stoji u izjavi.

  Pogledaji ovo Sylvester i Sage Stallone Celebrity Sylvester Stallone otvorio dušu o tragediji koja mu je zadesila obitelj, sina kojeg je izgubio svi dobro pamte iz hit-filma!

Osim u "Rockyju", Carl će ostati zapamćen i po ulogama u filmovima "Predator" i "Happy Gilmore", a iza njega je ostala supruga Mary Ann i dvojica sinova.

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Roko i Ivana Jurišić - 18 Roko i Ivana Jurišić - 15 Roko i Ivana Jurišić - 12 Ivana Jurišić - 14 +18 Roko i Ivana Jurišić - 2 Celebrity Novi igrač Osijeka ljubi atraktivnu Splićanku, a imaju čak dvije lijepe vijesti za pohvaliti se!

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Jonnie Irwin Jonnie Irwin Jonnie Irwin - 2 Jonnie Irwin +16 Jonnie Irwin - 14 Celebrity Preminuo voditelj čija je emisija bila omiljena i u Hrvatskoj, tužnu vijest potvrdila supruga: "Došao je dan za koji sam molila da ne dođe..."

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene