Ovo je bilo hot!

Tvrde da su samo prijatelji, ali njihove vruće scene ipak su dovele do njezina prekida s dečkom?

Camila Cabello i Shawn Mendes (Foto: Instagram) Camila Cabello i Shawn Mendes (Foto: Instagram) Instagram 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Camila Cabello i Shawn Mendes (Foto: Instagram) Camila Cabello i Shawn Mendes (Foto: Instagram) Camila Cabello i Shawn Mendes (Foto: Instagram) Camila Cabello i dečko (Foto: Profimedia) Camila Cabello (Foto: Instagram) Camila Cabello (Foto: Instagram) Mendes Baldwin (Foto: Profimedia) Camila Cabello i Shawn Mendes (Foto: Instagram) +0 Camila Cabello i Shawn Mendes (Foto: Instagram) Galerija

Posljednji hit "Señorita" Camila Cabello snimila je s kolegom Shawnom Mendesom.

Njihova pjesma obara sve rekorde slušanosti.

Pogledaj i ovo Camila Cabello Prepoznajte li ju? Ljepoticu kojoj se svi dive na novim paparazzo fotkama nije lako prepoznati, odrekla se svog zaštitnog znaka i izgleda skroz drugačije

Mlada američko-kubanska pjevačica Camila Cabello napravila je odličan poslovni potez kada je napustila bend Fifth Harmony jer joj je karijera otad procvjetala. Camila je uvijek bila najpopularnija članica i iako se s bivšim kolegicama nije rastala u dobrim odnosima, dobila je puno novih obožavatelja.

Posljednji hit "Señorita" snimila je s kolegom Shawnom Mendesom, za kojim već godinama luduju djevojke i žene dijem svijeta, a na njega su pale i brojne slavne dame, poput Hailey Baldwin, koja se nakon toga udala za Justina Biebera.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shawn Mendes (@shawnmendes) on

Pjesmu prati i atraktivni spot s vrućim scenama tih dvoje glazbenika, pa nije dugo trebalo da krenu glasine o tome kako se između njih događa nešto više od poslovne suradnje. A onda se saznalo i kako je mlada Kubanka prekinula s dečkom, youtuberom Matthewom Husseyjom, s kojim je bila nešto manje od dvijegodine.

Iako su i Camila i Shawn demantirali takve glasine te istaknuli kako su bliski prijatelji već godinama, dio javnosti uvjeren je kako je pjevačica ostavila 10 godina starijeg dečka upravo zbog Shawna.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by camila (@camila_cabello) on

Duo je još 2015. godine izbacio zajednički singl "I Know What You Did Last Summer", pa se obožavatelji šale kako su to sada napokon saznali.

"Camila i Matthew donijeli su zajedničku odluku o prekidu. Provodili su mnogo vremena zajedno te shvatili da više ne idu istim putem. Naravno da će njihov prekid dodatno potpaliti glasine o romansi s Mendesom", otkrio je izvor blizak pjevačici.

Ima li tu nešto više od suradnje ili je ovo samo dodatni način promocije pjesme, tko će znati kada su u pitanju bogati i slavni, u čijem se svijetu ne biraju trikovi za takve stvari.

 

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Bučević i Saša Dvornik (Foto: Instagram) Ana Bučević (Foto: Instagram) Ana Bučević i Saša Dvornik (Foto: Instagram) Ana Bučević (Foto: Instagram) +0 Ana Bučević (Foto: Dnevnik.hr) Celebrity Razvodi se Ana Bučević, self help poduzetnica: ''Šutjela sam do sada iz više razloga''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene